LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice u udruzi CINAZ

Prepoznajte četiri jahača apokalipse u ljubavnom odnosu

Sudjelujte na jednoj od pet jednosatnih radionica koje će se povodom Dana dobrih veza održati u zadarskoj udruzi CINAZ i Gimnaziji Franje Petrića ovog četvrtka i petka.

Sudjelujte na jednoj od pet jednosatnih radionica koje će se povodom Dana dobrih veza održati u zadarskoj udruzi CINAZ i Gimnaziji Franje Petrića ovog četvrtka i petka.

Dani dobrih veza u udruzi CINAZ obilježavaju se u četvrtak, 31. ožujka trima radionicama naslovnih tema: Kako biti odrasla osoba u ljubavnoj vezi?, 4 jahača apokalipse: Što može uništiti vezu? i Kako stvoriti emocionalni bankovni račun? Polaznici će saznati na koji način naša rana iskustva mogu utjecati na formiranje odnosa u odrasloj dobi, kako prepoznati četiri jahača apokalipse u ljubavnom odnosu te brojne informacije o polozima na emocionalnom bankovnom računu. Događaj će započeti u 18 sati. Poželjno je potvrditi svoj dolazak na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili telefonski na 095/856-04-54.

U petak, 31. ožujka Dani dobrih veza sele se u prostorije Gimnazije Franje Petrića. Ovdje će se održati dvije jednosatne radionice na teme Jesam li u toksičnoj vezi? i Kako se zauzeti za sebe u bliskim odnosima? Započet će u 20 sati.

Brojni i iznimno stručni predavački tim čine: Anamaria Marelja, Antonia Režić, Marina Čurlin, Dominik Gržan, Hana Mujkanović, Lea Šantl, Alen Juranko, Marko Antolčić, Antonija Ivančić, Paola Strunela, Maja Bakota, Lucija Nimac, Božena Bašić i Ana Pavić. Događaj se održava u suradnji s Odjelom za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru.

FOTO: FLICKR/BRYAN BRENNEMAN