LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan otvorenih vrata

Predstavljanje projekta „Lokalni program za mlade grada Pule"

Cilj je projekta izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade, utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici.

Cilj je projekta izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade, utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici.

Grad Pula u partnerstvu s udrugom ZUM iz Pule započeo je s provedbom projekta Lokalni program za mlade grada Pule. Cilj je projekta izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade, utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici.

Dan otvorenih vrata projekta održat će se 17. studenoga u 11 sati u multimedijalnoj dvorani Središnje gradske knjižnice Pula, u Kandlerovoj ulici broj 39. Na Danu otvorenih vrata bit će detaljnije predstavljen projekt i inicirana diskusija na temu Kome treba lokalni program za mlade?

Panelisti u programu bit će Jasmina Nina Kamber, pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule, Vlasta Vujačić, voditeljica projekta od strane partnerske organizacije za mlade Udruge ZUM, Kristina Rabar, članica Savjeta mladih Grada Pule, Kristina Afrić Rakitovac, docentica na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta u Puli, Nada Katić, tajnica udruge mladih i diplomiranih studenata Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Moderatorica diskusije bit će Ana Žužić, direktorica tvrtke Projektna kutija d.o.o., a očekivano trajanje programa je dva sata.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+, Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Pule.