LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učenje stranih jezika

Povoljan tečaj engleskog za turizam u Klubu mladih Split

Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Prijave za pohađanje predavanja traju do 9. travnja.

Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Prijave za pohađanje predavanja traju do 9. travnja.

Želite osvježiti svoj engleski prije nego što počne sezona? Trebate se podsjetiti ključne terminologije za turizam ili je tek trebate naučiti?  Za nekoliko mjeseci ćete biti stalno u kontaktu s turistima?

Klub mladih Split organizira dvomjesečni tečaj engleskog u turizmu u svojem prostoru. Započet će 10. travnja i trajat će osam tjedana, odnosno do 31. svibnja. Predavanja će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 19:30 do 20:30 sati.

S učiteljem Britancem proći ćete kroz teme kao što su smještaj, hrana, piće, turističke stranice, rute, preporuke i upute, a upoznat ćete se i s mnogim drugim izrazima potrebnim za kvalitetnu komunikaciju sa stranim državljanima. Cijena tečaja iznosi 600,00 kuna, a za starije od 30 godina nudi se popust od 5 posto.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se šalju e-mailom s imenom i prezimenom na klubmladih.split@gmail.com do 9. travnja. Za sve informacije i upite možete se javiti na navedenu adresu ili kontakt telefon 097 615 3462.

FOTO: TUMBLR