Izbor ili smrt pojedinca?

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Udruga mladih i studenata SplitMisli organizira tribinu o pobačaju. Gosti predavači su zastupnici sasvim različitih stajališta. Poslušajte ih i iskažite svoj stav u Klubu mladih Split 28. siječnja u 19 sati.

Udruga mladih i studenata SplitMisli organizira u četvrtak 28. siječnja tribinu pod nazivom Pobačaj - izbor ili smrt pojedinca u Klubu mladih Split. Žele se osvrnuti na aktualno društveno pitanje definiranja početka ljudskog života i njegova razvoja u maternici.

Tribina je osmišljena kao rasprava gostiju predavača, nakon čega će biti mogućnost za pitanja iz publike, a u raspravu će nas s medicinske strane uvesti dr. Matko Marušić, književnik, bivši profesor Medicinskog fakulteta u Zagrebu i Medicinskog fakulteta u Splitu na kojem je obnašao i funkciju dekana. Od preostalih gostiju, pridružit će nam se po jedan predstavnik iz udruge Domine, feminističke organizacije za promicanje ženskih prava i razvoj civilnog društva te koordinatorskog tima međunarodne ekumenske molitvene inicijative za nerođene 40 dana za život za Split.

Nakon tribine bit će održana kratka prezentacija o radu Svjetskog saveza mladih (World Youth Alliance Hrvatska), zajednice mladih koja promiče ljudsko dostojanstvo, solidarnost i kulturu života u sklopu diseminacije projekta Sloboda i odgovornost: Rješenja mladih za probleme današnjice sufinanciranog od strane Agencije za mobilnost i programe EU  s ciljem prikupljanja članova za otvaranje podružnice u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje "Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?"

Predavanje za mlade Splićane

Klub mladih Split otkriva kako do posla nakon faksa ako nemate vezu

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma

Međunarodni studentski filmski festival u Rijeci

2. dan STIFF-a otvara tribina „Mladi u filmskoj industriji: što i kako?"

Na tribinu su pozvani svi koji tek ulaze u svijet filma i koje zanima kako početi, kako nabaviti sredstva, opremu, ekipu te što ih sve čeka na trnovitom putu k filmskoj slavi.

Urbano vrtlarstvo - naslovna

Udruga CINAZ Zadar

Saznajte o urbanom vrtlarstvu u Info centru za mlade Zadar

U četvrtak na besplatnom predavanju u Info centru za mlade saznajte kako imati svoju malu zelenu oazu!

Ekonomski fakultet u Splitu

Dvodnevno natjecanje

Traže se kreativci i inovatori za Hack4Split v2.0 na EFST-u

Ako smatrate da možete doprinijeti rješenjima hackathon zadataka, dobri ste u grafičkom dizajnu, ide vam programiranje, znate izraditi web-stranicu ili ste jednostavno kreativni, prijavite se za sudjelovanje na natjecanju Hack4Split v2.0 do 10. ožujka.

Tribina- budućnost obrazovanja

Fakultet političkih znanosti i Akademija za politički razvoj

Tribina o budućnosti obrazovanja potvrdila da hrvatski sustav treba reforme

Na Fakultetu političkih znanosti održana je tribina o budućnosti hrvatskog obrazovanja. Zaključak je tribine potreba za cjelovitom reformom hrvatskog školstva.