LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veliki sajam videoigara

Posjetite ovogodišnji Reboot Infogamer i super se zabavite

Sajam koji nijedan ljubitelj tehnologije i videoigara ne bi smio propustiti dolazi u još boljem i raznovrsnijem izdanju.

Sajam koji nijedan ljubitelj tehnologije i videoigara ne bi smio propustiti dolazi u još boljem i raznovrsnijem izdanju.

Dolazi vrijeme najboljih sajmova u godini, a pod njih svakako spada Reboot Infogamer, jedan od najvećih sajmova videoigara u Europi. Svake godine nanovo iznenađuju – ljubitelji tehnologije zasigurno se sjećaju prošlogodišnjeg predstavljanja Virtual Reality uređaja, Oculus Rift, kojega su na koncu mogli i isprobati. Na temelju toga nastala je još jedna poslastica koju će posjetitelji moći ekskluzivno isprobati, a to su najnoviji Virtual Reality uređaji, Samsung Gear VR i HTC Vive.  

Gotovo je sigurno kako će glavni lajtmotiv ove godine biti dugoiščekivani Fallout 4. Fallout će, prema nekim najavama, biti dostupan i za kupnju, ali imajte na umu da cijela igra nije na CD-u jer je sama igra prevelika,no ostatak igre će se moći preuzeti na Steamu. U svakom slučaju, ukoliko ćete kupovati igre, uvijek se dobro raspitajte i usput posjetite neke od esports turnira – novi Call of Duty: Black Ops III, LoL, Hearthstone i PES 2016.

Prisutni će biti od tridesetak malih indie studija s igrama spremnima za igranje do najvećih izdavačkih imena - Activision, Blizzard, Konami, Sony Playstation i Ubisoft te regionalnih – Cofa games, Croteam, Eipix, Little Green Man, Mad Head, Nanobit i Nordeus koji su službeno potvrdili dolazak i predstavljanje svojih igara.

Tokom trajanja sajma moći će se prijaviti na također dosad najveće cosplay natjecanje. Fond im ove godine iznosi nešto više od 1000 eura . Jedini uvjet je da je kostim inspiriran likom iz igre, a finale možete pogledati u nedjelju, 15. studenog.

Ove godine sajam se opremio za golemu posjećenost od vjerojatno 50 tisuća posjetitelja stoga će se sajam održati u najvećem prostoru dosad (paviljoni 8, 8 a, 9 i 11 a) na, već standardnom, Zagrebačkom velesajmu od 11. do 15. studenog, a svaki od tih pet dana bit će otvoren od 10 do 20 sati.  Dnevna cijena ulaznice je 40 kuna dok za sve dane iznosi 90 kuna. Možete ih nabaviti online ili ih kupiti na ulazu za vrijeme trajanja sajma.

FOTO: FACEBOOK