LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U BONBONU SU VELIKI PAKETI SADA JOŠ VEĆI!

Ponuda kojoj nećeš moći odoljeti - složi si idealnu kombinaciju paketa!

Po cijeli dan si na mobitelu, internet potrošiš i prije 15-og u mjesecu i onda gubiš živce i nerviraš se radi potrošenih paketa. Evo rješenja za takve probleme!

Po cijeli dan si na mobitelu, internet potrošiš i prije 15-og u mjesecu i onda gubiš živce i nerviraš se radi potrošenih paketa. Evo rješenja za takve probleme!

Po cijeli dan si na mobitelu, internet potrošiš i prije 15-og u mjesecu i onda gubiš živce i nerviraš se radi potrošenih paketa. Vjerojatno si se prepoznao u ovome i već lagano gubiši živce pri samoj pomisli na spori mobilni internet. 

Ispuni ovu kratku (zapravu najkraću ikad) anketu – a Studentski.hr i bonbon nagrađuju tvoju kreativnost zanimljivim paketom.

Apsolutno genijalno rješenje za apsolutno sve probleme vezane uz korištenje mobitela nudi ti Bonbon - bilo da te nervira ranije spomeniti spori net, ugovor kojim si vezan za određenog operatera, slab signal, obračunska jedinica ili nešto treće.

Zadnje što nas je oduševilo je nova, ljetna ponuda. U bonbonu su smanjili cijene velikih i jako velikog paketa te sada svi veliki paketi koštaju 35 kn, a Jako veliki internet paket 45 kn. A u bonbonu možeš složiti svoju idealnu kombinaciju.

Ako SMS šalješ samo roditeljima jer se ne snalaze s tehnologijom, razgovaraš skoro pa nikad ili ti većina poziva traje 30 sekundi, ali zato si online od 0 do 24 – kombiniraj Jako veliki paket interneta - čak 5 gigi po punoj 4G brzini za 45 mjesečno i Mali paket razgovora (50 min) za 10 kn i to bez ugovora i bez naknade za uspostavu poziva i uz obračunsku jedinicu od 1 sekunde. S druge strane ako rokaš puno poziva i interneta, a sms ti ne treba  - složi si kombinaciju dva velika paketa – 1000 minuta unutar + 1000 minuta izvan bonbon za 35 kn i 3 gige za 35 kn. Sve detalje provjeri ovdje.

Poanta priče je da svoju idealnu kombinaciju slažeš sam, a plaćaš samo ono što koristiš. Navalite.

P.S. Besplatno isprobaj svoju idealnu kombinaciju.

Bonbon
 
Bonbon časna, FOTO: Bonbon
 
 
FOTO: STUDENTSKI.HR