Panel-rasprava na EFOS-u

Poduzetne žene otkrivaju na kakve prepreke nailaze na poslovnom putu

foto

Ivona Adrić, Mirna Ažić, Jasenka Crnković, Iva Mikić, Laura Palančević i Zrinka Šesto poduzetne su i proaktivne žene koje će svoju priču približiti posjetiteljima panel-rasprave koja se na EFOS-u organizira ususret Danu žena.

Studentska udruga EWoB (Poduzetnici bez granica) koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku ove godine organizira panel-raspravu povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Pod nazivom Ususret Danu žena: Žene u poduzetništvu održat će se 7. ožujka 2019. u 11 sati u Auli glagoljice na Fakultetu.

Na ovom će se događaju predstaviti žene od kojih neke uspješno vode svoja poduzeća i žene koje su se istaknule svojim proaktivnim i poduzetnim ponašanjem. Sudionice su: Ivona Adrić (bivša predsjednica Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta u Osijeku, bivša predsjednica udruge Financijski impuls), Mirna Ažić (vlasnica savjetovališta Ja vjerujem u Vas), Jasenka Crnković (voditeljica MID Officea ERSTE Banke), Iva Mikić (kolumnistica, freelance copywriter), Laura Palančević (vlasnica SC-a Infinituma), Zrinka Šesto (vlasnica DMC agencije Danubiumtours, vlasnica Magenta 1 Vukovar WaterBusa).

Foto: EWoB
 
Cilj je panela približiti javnosti njihovu priču, saznati s kojim su se preprekama suočavale ili se još uvijek suočavaju na svom putu, te što ih sve motivira da se i dalje ponašaju proaktivno i poduzetno. Ovim putem udruga EWoB poziva sve zainteresirane da dođu i poslušaju kako se žene snalaze u svijetu poduzetništva. Više informacija možete potražiti na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Croatia Youth to Business Forum

AIESEC Hrvatska

„Croatia Youth to Business Forum” predstavlja niz poznatih i odličnih predavača koji govore o pronalasku posla!

Youth to Business Forum održava se 19. studenog na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10h. Prijave u tijeku!

1

Finale programa „Katalog poduzetničkih ideja”

Aplikacija za ulazak u virtualni svijet financija proglašena najboljom

U četvrtak 28. travnja na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković u Puli” održano je finale „Kataloga poduzetničkih ideja”. Pobjedu je odnio tim Ekonomske škole iz Pule.

Bruna Brkić

Virtualni ženski poduzetnički centar

Iz školskih i studentskih klupa uspješno krenuli u poduzetništvo

Donosimo poslovne priče hrvatskih poduzetnika mlađih od trideset godina koji su uspješno pokrenuli vlastite tvrtke.

Global Entrepreneurship Monitor

Zaključci najvećeg svjetskog istraživanja poduzetništva

„Politika niskih plaća je povijest”

Velik je broj poduzetnika te predstavnika akademskog i javnog sektora popratio predstavljanje glavnih zaključaka GEM istraživanja. Donosimo najvažnije od njih.

Stipendije

Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.