Panel-rasprava na EFOS-u

Poduzetne žene otkrivaju na kakve prepreke nailaze na poslovnom putu

foto

Ivona Adrić, Mirna Ažić, Jasenka Crnković, Iva Mikić, Laura Palančević i Zrinka Šesto poduzetne su i proaktivne žene koje će svoju priču približiti posjetiteljima panel-rasprave koja se na EFOS-u organizira ususret Danu žena.

Studentska udruga EWoB (Poduzetnici bez granica) koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku ove godine organizira panel-raspravu povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Pod nazivom Ususret Danu žena: Žene u poduzetništvu održat će se 7. ožujka 2019. u 11 sati u Auli glagoljice na Fakultetu.

Na ovom će se događaju predstaviti žene od kojih neke uspješno vode svoja poduzeća i žene koje su se istaknule svojim proaktivnim i poduzetnim ponašanjem. Sudionice su: Ivona Adrić (bivša predsjednica Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta u Osijeku, bivša predsjednica udruge Financijski impuls), Mirna Ažić (vlasnica savjetovališta Ja vjerujem u Vas), Jasenka Crnković (voditeljica MID Officea ERSTE Banke), Iva Mikić (kolumnistica, freelance copywriter), Laura Palančević (vlasnica SC-a Infinituma), Zrinka Šesto (vlasnica DMC agencije Danubiumtours, vlasnica Magenta 1 Vukovar WaterBusa).

Foto: EWoB
 
Cilj je panela približiti javnosti njihovu priču, saznati s kojim su se preprekama suočavale ili se još uvijek suočavaju na svom putu, te što ih sve motivira da se i dalje ponašaju proaktivno i poduzetno. Ovim putem udruga EWoB poziva sve zainteresirane da dođu i poslušaju kako se žene snalaze u svijetu poduzetništva. Više informacija možete potražiti na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557399/

Događanja u Osijeku

Ekonomski fakultet domaćin Cosa kongresa; u njegovu sklopu nagrađuje se najbolji projekt studentskih udruga

Na temu utjecaja poduzetništva na društvo na EFOS-u će se održati kongres udruga. Uz predavanja, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje, odabrat će se i najbolji projekt studentskih udruga.

Zatvaranje Kreativne riznice 2018

Popularizacijski simpozij

Rizničari dokazali da kreativnost i inovativnost žive u Osijeku, posebice među učenicima i studentima

Na službenom zatvaranju ovogodišnje Kreativne riznice zaokružena je priča o velikom događaju koji je četvrti put pokazao kako kreativnost i inovativnost žive u gradu Osijeku, a posebice među učenicima i studentima.

Jasna Ožanić

Istraživanje i razvoj

Počinje mjesec inovacija

Sveučilište u Zagrebu ovaj će mjesec obilježiti predavanjima o znanosti i inovacijama.

Lea Brezar

Lea Brezar na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

Za plivanje poduzetničkim vodama potrebno je proći stazama brojnih pokušaja

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go?" očekuje nas zanimljiva panel-rasprava o (ne)poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj. Jedna je od sudionica panela i Lea Brezar, CEO agencije Dhar media te Superbrands Hrvatska i Slovenija.

smartup

eSTUDENT

Velika završnica i proglašenje pobjednika Smartup-a

Završetak eSTUDENT-ovog projekta s pozitivnom pričom o promicanju poduzetničkog duha, ambicioznosti studenata i metodologiji koja osvaja svijet.