Javno predstavljanje organizacija

Podrška projektima i poduzetnicima početnicima u Klubu mladih Split

Klub mladih Split

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati.

Tražite savjetodavnu ili mentorsku pomoć za razvoj svojeg projekta? Tražite prilike za zapošljavanje i stjecanje radnog iskustva u start-upu? Potrebna vam je podrška pri pokretanju poduzeća? Želite obogatiti mrežu poslovnih kontakata?

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Ako planirate ili ste već na putu prema realizaciji poduzetničkog poduhvata ili start-up projekta, ili tražite prilike za zapošljavanje ili sudjelovanje u radu na projektima, pridružite se. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati na adresi Ruđera Boškovića 20.

Na događaju ćete imati priliku bolje upoznati organizacije iz Splita i mogućnosti korištenja njihovih usluga, a svaki će predstavnik tijekom 10–15 minuta predstaviti organizaciju i usluge. Sudjelovat će organizacije: 

Osim upoznavanja samih organizacija, imat ćete priliku i osobno upoznati njihove predstavnike te razmijeniti kontakte s njima, a i sa svim ostalim sudionicima i to tijekom neformalnog druženja u drugom dijelu događaja. Ulaz je besplatan, ali je potrebno prijaviti se ispunjavanjem online obrasca.

Komentari na članak

Vezani članci

Glavni kolodvor i ljudi

Projekt na 20 zagrebačkih lokacija

„OKOLO“: Kreće projekt posvećen umjetničkom istraživanju grada

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba počinje novi projekt „OKOLO“ koji predstavlja niz malih umjetničkih instalacija i urbanih intervencija, a u Zagrebu će svoj trag ostaviti i francuski umjetnici Oak Oak, Levalet i Scenocosme.

Tourism Fun&Run

Spajanje sporta s turizmom

U tijeku prijave za „Tourism fun&run”, besplatan studentski obrazovno-rekreativni projekt

USTEF spaja sport i turizam omogućujući aktivan odmor koji uključuje mnoštvo sportskog sadržaja i stjecanja novih znanja projektom koji će se održati u subotu, 19. svibnja, od 10 sati.

Tramvaj: vožnja

Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Erasmus+ info day

eSTUDENT poziva

„Erasmus+ info dan by eSTUDENT“ potiče razmjenu iskustava studenata

Poseban naglasak bit će na informacijama koje valja znati prije prijavljivanja: priznavanje izbornih i obveznih kolegija, troškovi života, kvaliteta odlazne institucije i sl.

Natječaj za fotografe

Natječaj za fotografe-volontere

Kreirajte foto sadržaj na portalu Info zona

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.