Tribina u Klubu mladih Split

Pitajmo poznate novinare koliko možemo vjerovati medijima

Novinarstvo

U kakvome je stanju istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj doznat ćemo na tribini u Klubu mladih Split.

Klub mladih Split 31. siječnja 2017. u 18 sati organizira tribinu o istraživačkome novinarstvu. Gostovat će Ana Krolo (Slobodna Dalmacija, Radio Split, TV Jadran), Hari Kočić (Mreža TV) i Željana Buntić-Pejaković (Udruga Cenzura Plus, Portal STav, TV Jadran).

Saznajte u kakvome je stanju istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj, postoji li ono uopće. Otkrijte koje bi se teme trebale istraživati i što ljude najviše zanima.

Jesu li novinarima i/ili urednicima vezane ruke što se tiče istraživanja i tema koje smatraju važnima, što se događa u svijetu po tom pitanju? Na kraju krajeva, koliko uopće možemo i trebamo vjerovati medijima? Pronađite odgovore na ova i slična pitanja u Klubu mladih Split, na adresi Ruđera Boškovića 20/II.

Komentari na članak

Vezani članci

Prošlu godinu obilježio je oporavak medijske industrije

Četvrti Medijski susreti u Matici hrvatskoj

Prošlu godinu obilježio oporavak medijske industrije

Na Medijskim susretima u Matici hrvatskoj govorilo se o trendovima koji su obilježili svijet medija prošle godine.

Zanimljiva tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

Mitovi vs. činjenice

Tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

U prostorijama Kluba mladih Split će se 15. siječnja održati tribina o cijepljenju i GMO hrani. Očekuje se velik broj posjetitelja kojima će stručne osobe odgovarati na brojna pitanja. Pritom će znanstvenim dokazima odijeliti mitove od činjenica.

Vijesti

Seminar medijske pismenosti

Iskusne medijske mačke osnažit će vaše komunikacijske kompetencije

Seminar medijske pismenosti za mlade održat će se od 9. do 12. svibnja. Namijenjen je studentima, učenicima i svima zainteresiranima za novinarstvo.

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Izbor ili smrt pojedinca?

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Udruga mladih i studenata SplitMisli organizira tribinu o pobačaju. Gosti predavači su zastupnici sasvim različitih stajališta. Poslušajte ih i iskažite svoj stav u Klubu mladih Split 28. siječnja u 19 sati.

Marin pije

Marin Karadžija

Poticajno radno okruženje i tako to

Znaš sve prije svih, imaš svoje izvore, upoznaš ljude koji te upoznaju s drugim ljudima, ideš na te važne sastanke s ostalim šefovima, praviš se pametan, PR-ovcima se obraćaš s „ti“ jer si njuška.