Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

Međunarodna organizacija mladih AIESEC tijekom pet tjedana, od 9. srpnja do 10. kolovoza, u sklopu projekta World in the City ponovno u Zagrebu organizira interaktivne radionice za učenje stranih jezika. Izvorni govornici vodit će početni, napredni ili konverzacijski tečaj iz 11 jezika – finskog, nizozemskog, kineskog, engleskog, ruskog, francuskog, turskog, talijanskog, portugalskog, španjolskog i arapskog. Radionice će se odvijati tijekom pet tjedana.

Cijena radionica iznosi 120 kuna za svih pet tjedana. Održavat će se 2 ili 3 puta tjedno, ovisno o odabranom jeziku. Ovo je jedinstvena prilika ne samo za poboljšavanje jezičnih vještina, već i za upoznavanje s kulturom i običajima zemlje govornog područja odabranog jezika. 

Uvjete sudjelovanja, raspoložive jezike i dodatne informacije možete pronaći u obrascu za prijavu

Komentari na članak

Vezani članci

Međunarodni dan

Na današnji dan

Diljem svijeta obilježava se Međunarodni dan mladih

Svake godine mijenja se tema za obilježavanje ovoga dana koji u fokus stavlja mlade, njihove potrebe, probleme i mogućnosti. Ovogodišnja je tema Youth Building Peace - Mladi grade mir.

AIESEC Zadar

PROJEKT AIESEC-A U ZADRU

PREDAVANJE DRAGE PLEČKA: PARAPSIHOLOGIJA

AIESEC u sklopu svojih aktivnosti organizira predavanje Drage Plečka na temu Parapsihologija

https://pixabay.com/en/reading-book-girl-woman-people-925589/

Međunarodna čitateljska organizacija

Mlada Splićanka u top 30 mladih ljudi na svijetu koji promiču čitanje

Među 30 mladih učitelja, pedagoga, voditelja neprofitnih organizacija, književnika, istraživača koji su postigli zavidne rezultate u promicanju čitanja našla se Marina Meić iz Splita.

Uključivanje mladih u politiku

Pokrenimo promjene kreativnošću i inovacijama

Mladi, uključite se u politiku!

Mladi bi trebali sudjelovati u politici zato što se ona tiče i njih i zapravo određuje način na koji će živjeti. Kako bi postali bolji građani, potrebno je svojim političkim radom doprinijeti zajednici u kojoj žive i djeluju.

fsdfs

„Discover EU”

Europska unija 18-godišnjacima dijeli besplatne karte za putovanje po Europi

Čak 15 000 osamnaestogodišnjaka dobit će besplatne karte za putovanje po državama članicama Europske unije u sklopu programa „Discover EU”.