Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

Međunarodna organizacija mladih AIESEC tijekom pet tjedana, od 9. srpnja do 10. kolovoza, u sklopu projekta World in the City ponovno u Zagrebu organizira interaktivne radionice za učenje stranih jezika. Izvorni govornici vodit će početni, napredni ili konverzacijski tečaj iz 11 jezika – finskog, nizozemskog, kineskog, engleskog, ruskog, francuskog, turskog, talijanskog, portugalskog, španjolskog i arapskog. Radionice će se odvijati tijekom pet tjedana.

Cijena radionica iznosi 120 kuna za svih pet tjedana. Održavat će se 2 ili 3 puta tjedno, ovisno o odabranom jeziku. Ovo je jedinstvena prilika ne samo za poboljšavanje jezičnih vještina, već i za upoznavanje s kulturom i običajima zemlje govornog područja odabranog jezika. 

Uvjete sudjelovanja, raspoložive jezike i dodatne informacije možete pronaći u obrascu za prijavu

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna IPO

Pokrenut Institut za političko obrazovanje

INTERVJU: Novoosnovanom udrugom mladi nastoje pokazati pozitivnu stranu politike

Institut za političko obrazovanje nova je udruga koju su osnovali mladi studenti. Promatrajući razinu na kojoj se nalazi politička informiranost, kao i obrazovanje mladih u Hrvatskoj u tom području, odlučili su se aktivirati te doprinijeti svojim radom.

Logo Unidu radio

Razgovarali smo s ekipom koja slavi 8. rođendan UNIDU radija

INTERVJU: „UNIDU radio je puno više od samo studentskog medija koji služi studentima za praksu. Tu se radi, ali se sklapaju i prijateljstva!“

Dubrovački studentski UNIDU radio slavi 8. rođendan. Tom prilikom razgovarali smo s izvršnim urednikom Alenom Rokijem, a svoje misli podijelili su i „radio-aktivni“ studenti Mislav Ćimić, Marijana Matulović i Robert Žarak.

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever potpisalo niz ugovora o suradnji

Svi potpisani ugovori omogućit će razmjenu znanja i iskustava, suradnju na različitim projektima i razmjenu studenata i nastavnog osoblja između Sveučilišta Sjever i spomenutih institucija.

http://duff.kinematografi.org/2017/11/02/duff-2017/

Natjecateljski program

Prilika za sudjelovanje na „Dubrovnik Film Festivalu" za mlađe od 20

Još se uvijek stignete prijaviti za ovogodišnji „Dubrovnik Film festival" koji traje od 18. do 21. listopada 2018. Svoje uratke i prijavnice možete poslati do 15. srpnja 2018.

Jailhouse festival

Nezavisna udruga mladih

INTERVJU i FOTO: Mladi Lepoglavčani oživjeli svoj grad jedinstvenim Jailhouse festivalom

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave kontinuirano organizira aktivnosti namijenjene mladima i razvoju lokalne zajednice. Najveći projekt udruge, Jailhouse festival, ovog vikenda ulazi u odličnu završnicu u kojoj sve posjetitelje očekuje mnoštvo sportskih i zabavnih aktivnosti te nezaboravan subotnji koncert grupe Aerodrom.