Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Osmijeh

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.

Ovog se vikenda, 14. i 15. listopada u kinu Tuškanac održava PerspektivA, drugačija konferencija na temu Infuzijom odgovornosti do strukovne djelotvornosti. Riječ je o događaju koji okuplja psihologe i studente psihologije te otvara prostor svim mladim i budućim psihologijskim stručnjacima da si daju oduška i okušaju svoju (ne)stručnost i želju za promjenom.

Misao i poruka vodilja stvaranje konferencije je da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine. Svaki psiholog i psihologinja jednako vrijede bez obzira na mjesto studiranja, mjesto življenja ili mjesto rada, tj. ne-rada. Svaki od njih ima ideje i vizije, kao i prirodnu akciju i reakciju na aktualne probleme u društvu. Cilj je PerspektivE dati mladim stručnjacima dodatna znanja i motivaciju da se aktiviraju i razmotre opciju aktivnijeg sudjelovanja u društvu te samozapošljavanja. Također, organizatori žele omogućiti prostor za izlaganje radova i projekata, dobivanje povratnih informacija te stvaranja mogućnosti za nove kontakte i suradnju.

Ovogodišnja tema inspirirana je osjećajem difuzije odgovornosti po svim pitanjima, kako općenito u društvu, tako i u ovoj struci. Ulovite li se i vi često u razmišljanju kako ništa ne valja, kako treba promijeniti nešto? Naravno, činite to iz udobnosti svoje fotelje, iz svoje sigurne zone, često i sami tromi, prečesto sa super idejama, ali bez plana realizacije. Iskoračite iz te zone udobnosti!

Psihologinje i psiholozi pripremili su besplatne radionice za sve zainteresirane. Potražite nešto za sebe i prijavite se preko obrasca. Posebno se pozivaju studenti psihologije da se prijave na samu konferenciju.

Komentari na članak

Vezani članci

zona udobnosti- sunce

Zakorači prema pozitivnim promjenama!

Deset razloga koji će Vas uvjeriti da izađete iz „zone udobnosti"

Za ostvarenje ciljeva ponekad je potrebno suočiti se sa strahom od promjene i izaći iz dobro poznate okoline. Veće zadovoljstvo, osobni rast i napredak samo su neki od razloga zašto.

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

Zgrada

Konferencija "DObroBIT društvenog poduzetništva"

Ekonomska klinika približava poduzetništvo ambicioznim studentima

Konferencijom se želi podići svijest o ulozi društvenog poduzetništva u razvoju gospodarstva te povezati privatni i javni sektor, odnosno poduzetnike i institucije značajne za razvoj društvenog poduzetništva.

Unizg

Programi znanje i otkruiće, stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota

Prijavite se na natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris i ove godine dodjeljuje stipendije najboljim učenicima i studentima.

CROZ Code Quest 2016

Natjecanje u programiranju

CROZ Code Quest: Izađi iz virtualnog labirinta

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.