Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Osmijeh

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.

Ovog se vikenda, 14. i 15. listopada u kinu Tuškanac održava PerspektivA, drugačija konferencija na temu Infuzijom odgovornosti do strukovne djelotvornosti. Riječ je o događaju koji okuplja psihologe i studente psihologije te otvara prostor svim mladim i budućim psihologijskim stručnjacima da si daju oduška i okušaju svoju (ne)stručnost i želju za promjenom.

Misao i poruka vodilja stvaranje konferencije je da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine. Svaki psiholog i psihologinja jednako vrijede bez obzira na mjesto studiranja, mjesto življenja ili mjesto rada, tj. ne-rada. Svaki od njih ima ideje i vizije, kao i prirodnu akciju i reakciju na aktualne probleme u društvu. Cilj je PerspektivE dati mladim stručnjacima dodatna znanja i motivaciju da se aktiviraju i razmotre opciju aktivnijeg sudjelovanja u društvu te samozapošljavanja. Također, organizatori žele omogućiti prostor za izlaganje radova i projekata, dobivanje povratnih informacija te stvaranja mogućnosti za nove kontakte i suradnju.

Ovogodišnja tema inspirirana je osjećajem difuzije odgovornosti po svim pitanjima, kako općenito u društvu, tako i u ovoj struci. Ulovite li se i vi često u razmišljanju kako ništa ne valja, kako treba promijeniti nešto? Naravno, činite to iz udobnosti svoje fotelje, iz svoje sigurne zone, često i sami tromi, prečesto sa super idejama, ali bez plana realizacije. Iskoračite iz te zone udobnosti!

Psihologinje i psiholozi pripremili su besplatne radionice za sve zainteresirane. Potražite nešto za sebe i prijavite se preko obrasca. Posebno se pozivaju studenti psihologije da se prijave na samu konferenciju.

Komentari na članak

Vezani članci

Nevena Rendeli

Studentska konferencija "Tour de Tourism"

Nevena Rendeli otkrila studentima turizma zanimljive anegdote s putovanja

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održana je studentska konferencija "Tour de Tourism" na kojoj je prvoga dana gostovala novinarka i voditeljica Nevena Rendeli.

Konferencija "Primjenjeni nutricionizam..."

Konferencija u Hotelu Dubrovnik

Udruga Zdravi Obrok približava nutricionizam zainteresiranoj javnosti

Konferencija „Primjenjeni nutricionizam u industriji i turizmu“ održat će se 17. studenoga. Cilj je organizatora postizanje interdisciplinarnog pristupa temi.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspodjela financijskih sredstava

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.

Depresija

Vlastitom terapijom do zdravlja

Ublažite simptome depresije u pet jednostavnih koraka

Postoje manji i veći koraci koji vam mogu pomoći da uspješno upravljate depresivnim stanjem. Ti postupci možda neće iskorijeniti ili izliječiti ovu bolest, no ublažit će osjećaj tjeskobe, kako vas on ne bi tako lako preuzeo na mračnu stranu.

Riva

Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.