Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Osmijeh

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.

Ovog se vikenda, 14. i 15. listopada u kinu Tuškanac održava PerspektivA, drugačija konferencija na temu Infuzijom odgovornosti do strukovne djelotvornosti. Riječ je o događaju koji okuplja psihologe i studente psihologije te otvara prostor svim mladim i budućim psihologijskim stručnjacima da si daju oduška i okušaju svoju (ne)stručnost i želju za promjenom.

Misao i poruka vodilja stvaranje konferencije je da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine. Svaki psiholog i psihologinja jednako vrijede bez obzira na mjesto studiranja, mjesto življenja ili mjesto rada, tj. ne-rada. Svaki od njih ima ideje i vizije, kao i prirodnu akciju i reakciju na aktualne probleme u društvu. Cilj je PerspektivE dati mladim stručnjacima dodatna znanja i motivaciju da se aktiviraju i razmotre opciju aktivnijeg sudjelovanja u društvu te samozapošljavanja. Također, organizatori žele omogućiti prostor za izlaganje radova i projekata, dobivanje povratnih informacija te stvaranja mogućnosti za nove kontakte i suradnju.

Ovogodišnja tema inspirirana je osjećajem difuzije odgovornosti po svim pitanjima, kako općenito u društvu, tako i u ovoj struci. Ulovite li se i vi često u razmišljanju kako ništa ne valja, kako treba promijeniti nešto? Naravno, činite to iz udobnosti svoje fotelje, iz svoje sigurne zone, često i sami tromi, prečesto sa super idejama, ali bez plana realizacije. Iskoračite iz te zone udobnosti!

Psihologinje i psiholozi pripremili su besplatne radionice za sve zainteresirane. Potražite nešto za sebe i prijavite se preko obrasca. Posebno se pozivaju studenti psihologije da se prijave na samu konferenciju.

Komentari na članak

Vezani članci

Digitalno oglašavanje

Intervju s Martinom Jelić i Davorom Runje

Uzbudljivi svjetski primjeri digitalnog oglašavanja na Danima komunikacija

Razgovarali smo s Martinom Jelić i Davorom Runje, dvoje stručnjaka iz digitalnog sektora koji će voditi zanimljivu radionicu za studente na Danima komunikacija.

Rijeka

Stipendije izvrsnim studentima u Rijeci

Sveučilište u Rijeci objavilo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Ukupno će se dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci. Prijave se zaprimaju zaključno do 12. veljače 2016. godine.

TEDx Rijeka

Kako je Rijeka dobila svoj TEDx?

Dođite na prvu TEDx konferenciju u Rijeci!

Tema prvog TEDx University of Rijeka događaja - „ACT - Many people dream, only few act”.

Logo Sveučilište u Zagrebu

Novi izborni kolegiji na Sveučilištu u Zagrebu

Studenti pozvani učiti o sportu u kulturi Dalekog istoka, o srednjoegipatskom jeziku i pismu te o psihodrami

Na Sveučilištu u Zagrebu pokrenuti su kolegiji koje mogu upisati svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu. Donosimo vam kratke opise...

 Festival 25 FPS

Internacionalni festival

Uranjanje u budućnost filma na predfestivalskom druženju 25 FPS-a

Ususret novom izdanju festivala 25 FPS, održat će se zagrijavanje s dokumentarcem „Budućnosti filma“ u zagrebačkom MM centru.