Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Osmijeh

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.

Ovog se vikenda, 14. i 15. listopada u kinu Tuškanac održava PerspektivA, drugačija konferencija na temu Infuzijom odgovornosti do strukovne djelotvornosti. Riječ je o događaju koji okuplja psihologe i studente psihologije te otvara prostor svim mladim i budućim psihologijskim stručnjacima da si daju oduška i okušaju svoju (ne)stručnost i želju za promjenom.

Misao i poruka vodilja stvaranje konferencije je da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine. Svaki psiholog i psihologinja jednako vrijede bez obzira na mjesto studiranja, mjesto življenja ili mjesto rada, tj. ne-rada. Svaki od njih ima ideje i vizije, kao i prirodnu akciju i reakciju na aktualne probleme u društvu. Cilj je PerspektivE dati mladim stručnjacima dodatna znanja i motivaciju da se aktiviraju i razmotre opciju aktivnijeg sudjelovanja u društvu te samozapošljavanja. Također, organizatori žele omogućiti prostor za izlaganje radova i projekata, dobivanje povratnih informacija te stvaranja mogućnosti za nove kontakte i suradnju.

Ovogodišnja tema inspirirana je osjećajem difuzije odgovornosti po svim pitanjima, kako općenito u društvu, tako i u ovoj struci. Ulovite li se i vi često u razmišljanju kako ništa ne valja, kako treba promijeniti nešto? Naravno, činite to iz udobnosti svoje fotelje, iz svoje sigurne zone, često i sami tromi, prečesto sa super idejama, ali bez plana realizacije. Iskoračite iz te zone udobnosti!

Psihologinje i psiholozi pripremili su besplatne radionice za sve zainteresirane. Potražite nešto za sebe i prijavite se preko obrasca. Posebno se pozivaju studenti psihologije da se prijave na samu konferenciju.

Komentari na članak

Vezani članci

Poslovni čovjek

Erasmus+ projekt SILICE

Na VERN'u počinju radionice socijalnog poduzetništva za izraelske i indijske menadžere

Od 13. do 15. studenog održat će se treninzi za menadžere budućih SinnoLab-ova. Polaznici će obrađivati teme poput uloge inkubatora u razvoju inovacija, razlika između društvenog aktivizma i socijalnog poduzetništva.

https://pixabay.com/en/couple-love-friends-bench-park-791461/

Radionica u CINAZ-u

Budi sam svoj majstor, sam svoj psihoterapeut

Geštalt psihoterapeutkinja će u udruzi CINAZ održati radionicu „Kako biti svoj majstor/terapeut“. Prijavi se za sudjelovanje i naučiti osvijestiti svoje emocije i vjerovanja.

Natječaj za fotografe

Natječaj za fotografe-volontere

Kreirajte foto sadržaj na portalu Info zona

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.

Željko Jovanović

KONFERENCIJA „INTERNET I OBRAZOVANJE“

„Moramo biti inovativni i konkurentni.“

Ministar Jovanović sudjelovao je na dvodnevnoj konferenciji „Internet i obrazovanje“ u Ljubljani.

foto

Financijska podrška

Ako niste u braku, esejom o svrsi studiranja osvojite indonezijsku stipendiju

Prijave na natječaj za stipendiranje pohađanja programa u Jakarti zaprimaju se do 18. veljače 2018.