LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jeftina putovanja

Ožujak je vrijeme za kupnju najjeftinijih avionskih karti!

Sve je više „lovaca" na aviokarte niskotarifnih prijevoznika, a putovanja na prestižne destinacije prestaju biti luksuz.

Sve je više „lovaca" na aviokarte niskotarifnih prijevoznika, a putovanja na prestižne destinacije prestaju biti luksuz.

Kraj ožujka pravo je vrijeme za „lov" na aviokarte niskotarifnih prijevoznika. Kupaca za iste u Hrvatskoj ne manjka. Naše zračne luke povezane su sa stotinama destinacija, a ovo ljeto će više od 70 avioprijevoznika, od redovnih linija i „low costa" do čartera, dovoziti turiste na Jadran.

Od niskotarifnih kompanija, osim najpopularnijeg Ryanair, tu su još i Easy Jet, Transavia, TUIfly, Norwegian Air Shuttle, SAS, Vueling, ScandJet...

Ryanair je i dalje glavni nositelj prometa u Zračnoj luci Zadar sa čak 65 posto ukupnog prometa. Ove godine posebno se istaknuo Osijek - hrvatska aviokompanija Trade Air uvodi kružnu liniju Osijek - Zagreb - Rijeka - Split - Dubrovnik - Rijeka, a Ryanair će povezivati Osijek i London.

Uz to, Osijek dobiva i letove za Frankfurt, München i Beč. Pula će biti povezana s Bruxellesom, Frankfurtom, Londonom i Rimom. Naše najprometnije destinacije, Split i Dubrovnik, bit će povezane s čak 80 europskih destinacija.

Sve podatke o aviokartama možete potražiti na službenim stranicama aviokompanija, a mi smo provjerili kamo sve možete povoljno letjeti iz hrvatskih gradova i susjednih zemalja:

- FlyDubai, zrakoplovni prijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata,nudi vam povratne aviokarte za Dubai za samo 198€, Nepal 298€, Šri Lanku 398€, Maldive 398€. Ova ponuda vrijedi i za letove iz Sarajeva i Beograda. Akcija traje do 27. ožujka, a karata ima u ograničenim količinama.

- Qatar Airways trenutno nudi povratne aviokarte iz Budimpešte za  Vijetnam za samo  508€. U ovu cijenu uključene su sve zrakoplovne pristojbe i prtljaga.

-Adria Airways će, od 1. lipnja 2015., tri puta tjedno povezivati Maribor sa zračnom lukom London Southend. Aviokartu moći ćete nabaviti po cijeni od samo 69€, i to s uključenim svim zrakoplovnim pristojbama.

- Povratne aviokarte iz Zadra za Stockholm mogu se kupiti već od 5€, ako ih plaćate Diners karticom. Ako vas pak više zanima Francuska, uz Diners karticu povratnu kartu iz Zadra za Pariz možete nabaviti po cijeni od 13€. U ovu cijenu uključene su sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm i težine 10 kg te jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Avioprijevoznik je Ryanair.

- Povratne karte za Dublin iz Zadra možete naći po cijenama od 60€ i nemojte zaboraviti da prije putovanja na web stranicama Ryanaira morate napraviti online check-in.

FOTO: BLOG.EDREAMS.COM