Radionica u Klubu mladih Split

Oživljavanjem životopisa protiv nepotizma pri zapošljavanju

Životopis

Besplatnu 90-minutnu radionicu „Oživjeti svoj životopis“ vodit će Michael Freer u Klubu mladih Split.

U Klubu mladih će se u četvrtak, 2. veljače održati radionica na temu Oživjeti svoj životopis. Pridružite se u 19:30 i naučite kako istaknuti svoj CV.

U ovoj 90-minutnoj radionici saznat ćete što trebate imati u vlastitom životopisu i na koji način to možete dobiti. Dodavanjem čvrstine i stila, toliko ćete se dobro predstaviti da ni nepotizam pri zapošljavanju nema šanse.

Besplatnu radionicu vodit će Michael Freer, magistar ekonomije i stručnjak za eko-društveno poduzetništvo. Stoga, ponesite svoje životopise, pozitivnu energiju i, najvažnije od svega, budite otvorenoga uma.

Komentari na članak

Vezani članci

stres

Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

Volonteri na radionici

Mediatoolkit radionica

Media monitoring u malome prstu volontera portala Studentski.hr

Kada smo rekli da Mediatoolkit proširuje formalno obrazovanje iz studentskih klupa – bili smo ozbiljni. Volonterima portala Studentski.hr omogućeno je stjecanje novih znanja o media „monitoringu".

Znanstveni kutak

Klub mladih Split

3. izdanje Znanstvenog kutka na temu "Kako organizirati Festival znanosti"

Tema 3. izdanja Znanstvenog kuta je „Na valovima svjetlosti u budućnost ili Kako organizirati Festival znanosti?“

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

Humanitarna aukcija muškaraca

Kako se zabaviti čineći dobro djelo?

Humanitarna aukcija muškaraca

Klub mladih Split, nadahnut prošlogodišnjom akcijom u metropoli, organizira humanitarnu aukciju muškaraca 16. prosinca u Caffe baru Academia. Sav iznos koji djevojke uplate za „kupnju" poklanja se socijalnoj samoposluzi Solidarnost Split. Pozvani su svi koji žele pomoći drugima i pritom se dobro zabaviti.