LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HRT poziva

Otvorene prijave za drugu sezonu hrvatskog The Voicea!

The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja iduće godine, a druga sezona donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja iduće godine, a druga sezona donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u drugoj sezoni The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske. Na web-stranici voice.hrt.hr svi zainteresirani mogu popuniti prijavu za sudjelovanje na natjecanju, a rok za prijavu je 22. lipnja 2015. godine

Pravo sudjelovanja na natjecanju imaju hrvatski državljani koji na dan 21. rujna 2015. imaju 18 ili više godina. 

Novu priliku za sudjelovanje imaju i natjecatelji koji su u prvoj sezoni The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske bili na audicijama, ali nisu prošli.

Kandidati koji zadovolje uvjete sudjelovanja bit će pozvani na predizbor koji će se u dva eliminacijska kruga održavati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja iduće godine, a druga sezona donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja. Tijekom audicija četiri mentora izabrat će po 10 natjecatelja koje će u dvobojima spojiti u pet parova koji će pjevati duet.

Uz već poznate emotivne trenutke odlučivanja o tome s kim će dalje nastaviti natjecanje, sljedeća sezona u dvobojima donosi novi emotivni moment i mogući preokret za natjecatelje. Mentori, naime, imaju pravo preuzeti po jednog kandidata kojeg drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja. U slučaju da za nekog kandidata koji ne nastavlja natjecanje interes pokaže više mentora – sam natjecatelj odlučit će u čijem će se timu dalje boriti. Tako će mentori u nastavku imati po šest natjecatelja – pet koje su izabrali u dvobojima i jednog kojeg će preuzeti od drugog mentora.

Novost je i sljedeća faza – nokaut! U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Suprotstavljaju po dva natjecatelja koja izvode po jednu pjesmu. Mentori odlučuju čija je izvedba bolja i s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mentori mogu preuzeti samo po jednog natjecatelja kojeg drugi mentori u nokautima nisu izabrali. Tako će mentori u finalnu fazu showa – natjecanje uživo – ući s po četiri natjecatelja. U polufinalnoj i finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja. 

Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.

FOTO: THE VOICE