"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

Star film fest

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Treću godinu Star film fest otvara svoja vrata svim filmoljupcima, u razdoblju od 1. do 3. rujna. Prijave započinju 1. travnja i traju do 1. srpnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 18, a mlađi od 35 godina te ako imaju film snimljen nakon 2012. godine Kategorija nije važna jer festival obuhvaća sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju organizatori su odlučili posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu. Smatraju se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici pa je ovo izvrstan način da nagrade one koji kroz film to predstave na najbolji način.

Malo po malo i festival se nadograđuje raznim aktivnostima, pa će tako ovog puta dodatno nagraditi mlade talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način. Organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će se priključiti iduće godine

Priprema se puno iznenađenja, samo ste vi potrebni. Organizatori pozivaju sve da se priključe kao autori, volonteri ili vjerna publika. Detalje pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Euri

Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.

Fotograf

Budi kreativan za bolje društvo

Natječaj za mlade kreativce koji žele rješavati društvene probleme

Otvoren je natječaj b.creative za umjetnike i poduzetnike u kulturi kojim se razmatra kako kulturnjaci i kreativci mogu pomoći u rješavanju problema današnjeg društva. Prijavite se na natječaj jer pobjednike očekuju mnogobrojne nagrade.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Američki Hrvati stipendiraju nadarene studente u domovini svojih djedova

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata. Prijave traju do 15. svibnja.

foto

Financijska podrška

Ako niste u braku, esejom o svrsi studiranja osvojite indonezijsku stipendiju

Prijave na natječaj za stipendiranje pohađanja programa u Jakarti zaprimaju se do 18. veljače 2018.

Euri

Financijska pismenost

Mladi uče ulagati, trošiti i štedjeti na projektu "Osobne financije"

Novi projekt Ekonomske klinike "Osobne financije" odvijat će se svakog petka u razdoblju od 31. ožujka do 12. svibnja. Cilj mu je stvaranje financijskih pismenih i odgovornih građana.