"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

Star film fest

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Treću godinu Star film fest otvara svoja vrata svim filmoljupcima, u razdoblju od 1. do 3. rujna. Prijave započinju 1. travnja i traju do 1. srpnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 18, a mlađi od 35 godina te ako imaju film snimljen nakon 2012. godine Kategorija nije važna jer festival obuhvaća sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju organizatori su odlučili posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu. Smatraju se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici pa je ovo izvrstan način da nagrade one koji kroz film to predstave na najbolji način.

Malo po malo i festival se nadograđuje raznim aktivnostima, pa će tako ovog puta dodatno nagraditi mlade talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način. Organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će se priključiti iduće godine

Priprema se puno iznenađenja, samo ste vi potrebni. Organizatori pozivaju sve da se priključe kao autori, volonteri ili vjerna publika. Detalje pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Star Wars Dan

Star Wars Dan

Plejada Star Wars likova za „May the Fourth“ proslavu u Zagrebu

Park Ribnjak u subotu će biti prepun zanimljivih radionica, igara, predavanja i kostimiranih Star Wars entuzijasta zahvaljujući udruzi Star Wars Hrvatska.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Financijska podrška

4 stipendije za postdiplomski studij u Austriji – samo za žene

Dvije će se stipendije dodijeliti ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera, a dvije onima ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja. Prijave traju do 31. svibnja.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

RIT Croatia nudi financijsku pomoć tijekom studiranja

Osim financijskih potpora koje se dodjeljuju na temelju uspjeha i financijskih potreba kandidata, RIT Croatia nudi i stipendije za upise na prvu godinu studija.

Lausanne

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Lausanneu nudi bogate stipendije studentima diplomskih studija

Preddiplomska diploma jedini je uvjet koji student mora zadovoljiti prilikom prijave za stipendiju. Rok je za prijavu 15. prosinca 2016. godine. 

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Kanadsko sveučilište stipendira studente iz inozemstva

The University of Winnipeg nudi stipendiju „President's Scholarship“ svim međunarodnim studentima koji se prijavljuju za preddiplomski, diplomski, PACE ili ELP.