"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

Star film fest

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Treću godinu Star film fest otvara svoja vrata svim filmoljupcima, u razdoblju od 1. do 3. rujna. Prijave započinju 1. travnja i traju do 1. srpnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 18, a mlađi od 35 godina te ako imaju film snimljen nakon 2012. godine Kategorija nije važna jer festival obuhvaća sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju organizatori su odlučili posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu. Smatraju se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici pa je ovo izvrstan način da nagrade one koji kroz film to predstave na najbolji način.

Malo po malo i festival se nadograđuje raznim aktivnostima, pa će tako ovog puta dodatno nagraditi mlade talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način. Organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će se priključiti iduće godine

Priprema se puno iznenađenja, samo ste vi potrebni. Organizatori pozivaju sve da se priključe kao autori, volonteri ili vjerna publika. Detalje pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

CROZ Code Quest

CROZ poziva na tradicionalno studentsko natjecanje u programiranju

Prijavi se na CROZ Code Quest 2015.

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru.

žena sjedi

Projekt na EFZG-u

Susret studenata ekonomije s potencijalnim poslodavcima na „Business Matchmakeru”

Studentima završnih godina ekonomskih usmjerenja otvorena je izvrsna prilika da se predstave pred ukupno 20 potencijalnih poslodavaca te da razviju svoje vještine samoprezentacije koje će im itekako koristiti prilikom potrage za praksom, pripravništvom ili poslom.

Grad Rijeka, Riječka Ura, Korzo

Sveučilište u Rijeci

Zdravlje i ljepota tema su 4. Riječkog interdisciplinarnog kongresa

Dobrodošli su aktivni sudionici koji prijavljuju prezentaciju rada, postera ili radionice i svi oni koji žele sudjelovati kao aktivni slušatelji diskusija i debata.

Vijeće Europe

Za Studentski.hr – Cvjetana Plavša Matić, upraviteljica Nacionalne zaklade

Intervju: Piši blog i spriječi mržnju na internetu!

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva organizirala je zanimljivu kampanju za sprječavanje govora mržnje na Internetu. Rok za prijavu je 18. ožujka, a desetero mladih ljudi dobit će priliku pisanja vlastitog bloga u cilju promicanja temeljnih vrijednosti civilnog društva.

Okrugli stol: Vegetarijanstvo 2015

Klub mladih KLOOZ

Okrugli stol: vegetarijanstvo

Doznajte sve što vas zanima o vegetarijanstvu uz degustaciju vegetarijanskih delicija!