"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

Star film fest

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Treću godinu Star film fest otvara svoja vrata svim filmoljupcima, u razdoblju od 1. do 3. rujna. Prijave započinju 1. travnja i traju do 1. srpnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 18, a mlađi od 35 godina te ako imaju film snimljen nakon 2012. godine Kategorija nije važna jer festival obuhvaća sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju organizatori su odlučili posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu. Smatraju se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici pa je ovo izvrstan način da nagrade one koji kroz film to predstave na najbolji način.

Malo po malo i festival se nadograđuje raznim aktivnostima, pa će tako ovog puta dodatno nagraditi mlade talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način. Organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će se priključiti iduće godine

Priprema se puno iznenađenja, samo ste vi potrebni. Organizatori pozivaju sve da se priključe kao autori, volonteri ili vjerna publika. Detalje pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Darko Rundek

„Dani hrvatskog filma“

Darko Rundek o filmskoj glazbi na ADU-u; prijave za sudjelovanje u tijeku

Do 10. lipnja traju prijave za ekskluzivni „masterclass“ jednog od naših najnagrađivanijih glazbenika i filmskih skladatelja koji potpisuje filmsku glazbu u petnaestak različitih produkcija.

Logo festivala

Udruga studenata Grada Splita

Otvorene prijave za Festival studentskih klapa

Pravo sudjelovanja imaju klape koje su po svom sastavu većinom studentske. One mogu biti muške, ženske ili mještovite, a mogu imati od pet do devet članova.

Zadarska riva

Info centar za mlade Zadar

Zadarska radionica novinarstva predstavit će načela novinarskog umijeća

Cilj novinarske radionice je savladavanje načela novinarskog umijeća te upoznavanje s teorijom i praksom novinarskog rada u pisanim i elektroničkim medijima.

Film „Fahrenheit 451”

Motovun Film Festival

Besplatna projekcija kultnog „Fahrenheita 451”; lokacija skrivena

Vlasti nerijetko vole ostaviti narod u neznanju zatirući kritičke misli. I zato otvorite svijest i prijavite se za besplatnu projekciju filma „Fahrenheit 451” koji će se na skrivenoj lokaciji prikazati u sklopu „Motovun Film Festivala”.

Izložba Juliena Duvala

Izložba fotografija

Emocijama inspiriranima glazbom Julien Duval najavljuje Foto dane mladih

– Želio sam na neki način dati inspiraciju mladim fotografima i pokazati im da glazbena fotografija može biti umjetnička. – rekao je Julien Duval na otvorenju izložbe.