Konferencija u Samoboru

Otvaraju se ključna pitanja Zakona o savjetima mladih

Konferencija u Bunkeru

Najveći godišnji susret savjeta mladih okupit će čak 96 sudionika, a tijekom drugog dana održavanja u najvećoj će se mjeri govoriti o Zakonu o savjetima mladih.

U Samoboru će se od 1. do 3. prosinca održati Nacionalna konferencija savjeta mladih RH. Organiziraju ju Udruga gradova u RH i Savjet mladih Grada Samobora.

Nacionalna konferencija najveći je godišnji susret savjeta mladih, koji će ove godine okupiti 96 sudionika. Oni će predstavljati 52 savjeta mladih s lokalne i regionalne razine iz cijele Hrvatske. Tijekom konferencije savjeti mladih predstavit će dobre prakse svojim kolegama kako bi ih i ostali savjeti mogli implementirati u svojim sredinama.

Drugi dan konferencije bit će u potpunosti posvećen Zakonu o savjetima mladih. Nakon uvodnih predstavljanja i panela rasprave, u kojima će sudjelovati relevantni gosti, koji su sudjelovali u kreiranju ili provedbi Zakona, sami članovi savjeta mladih mapirat će ključna pitanja i izazove te ponuditi konkretna rješenja.

Sve aktivnosti konferencije održat će se u najvećem centru za mlade u Hrvatskoj – Bunkeru, koji je otvoren na proljeće ove godine

Komentari na članak

Vezani članci

NSK kameni natpis

Kutak za istraživače

Idući tjedan počinje Obzor 2020.

U ponedjeljak će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održati konferencija o programu Obzor 2020.

Crowdfunding Convention

Zagreb Crowdfunding Convention

Volontirajte na međunarodnoj konferenciji o crowdfundingu

Na konferenciji u Zagrebu sudjelovat će predstavnici najznačajnijih europskih i svjetskih crowdfunding platformi.

SpliTech

Sveučilište u Splitu

Konferencija SpliTech uz izvrsne je govornike privedena kraju

Ovogodišnja konferencija o pametnim i održivim tehnologijama oborila je dosadašnje rekorde po pitanju dolaska eminentnih znanstvenika i stručnjaka iz akademske zajednice, ostalih zainteresiranih gostiju iz cijelog svijeta te brojnih studenata.

EU fondovi za mlade

Savjet mladih Grada Zagreba

Naučite kako napraviti uspješan projekt na konferenciji "EU fondovi za mlade"

Na konferenciju su pozvani predstavnici 50 najrelevantnijih udruga mladih u Gradu Zagrebu koji će u petak imati priliku učiti od vrsnih hrvatskih stručnjaka.

Alen Đurić

Sigurnosna konferencija

Suosnivač Skypea otvorio FSec govoreći o sigurnosti komunikacije na internetu

Informacijska i kibernetička sigurnost ključni su izazovi s kojima se susreću sva visoko digitalizirana društva, pa tako i Republika Hrvatska. Upravo je njima posvećena sedma FSec konferencija koja se nastavlja 8. rujna u Varaždinu.