Projekt Rotaract kluba

Organizira se gala večera stotinjak mladih u Splitu, humanitarnog je karaktera

Vino, zdravica; izvor: https://unsplash.com/photos/tAH2cA_BL5g

– Prvi put organiziramo ovakvu vrstu događaja s ciljem kupnje vrijednog uređaja za elektrokirurgiju, koji se koristi u operacijskim zahvatima odstranjenja kožnih tumora te uređenja Odjela za maksilofacijalnu kirurgiju u splitskom KBC-u. – poručili su iz Rotaract kluba.

Iako je vrijeme darivanja praktički tek završilo te dolazi onaj tzv. najdosadniji period u godini, vrijeme humanosti zapravo nikad ne bi trebalo prestati. Na tom su tragu i mladi rotarijanci iz Rotaract kluba Split, koji su došli na ideju da prvi put u svom gradu organiziraju gala-večeru za mlade humanitarnog karaktera. #RotaractGala, kako se sam događaj zove, održat će se 25. siječnja u restoranu Gusar.

Rotaract klub Split ima dugu tradiciju djelovanja od gotovo 20 godina te je svojim raznim projektima i aktivnostima pomogao mnoge potrebite u svojem gradu, kao i diljem Hrvatske, radio na edukacijama i prevencijama te sudjelovao na brojnim državnim i inozemnim konferencijama s ciljem promicanja duha rotarijanstva i služenja svojoj lokalnoj zajednici.

– Upravo u tom duhu služenja i pomaganja onima koji su u potrebi, prvi put organiziramo ovakvu vrstu događaja s ciljem kupnje vrijednog uređaja za elektrokirurgiju, koji se koristi u operacijskim zahvatima odstranjenja kožnih tumora te uređenja Odjela za maksilofacijalnu kirurgiju u splitskom KBC-u. Želja nam je pokazati da mladi mogu biti i jesu nositelji svjetla u našem društvu te da će oni, prvenstveno svojim vlastitim doprinosom, ostaviti nešto vrijedno za svoju lokalnu zajednicu! – poručili su iz Kluba.

U tom svečanom tonu naći će se mjesta za stotinjak mladih koji će se zabavljati uz sjajan gastronomski, glazbeno-zabavni program, bogatu lutriju i goste iznenađenja. Događaj se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a više informacija o njemu moguće je dobiti na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Odbojka na pijesku

Aktivni odmor

Ovoga ljeta u Splitu besplatno igrajte odbojku na pijesku

Ako ste student Sveučilišta u Splitu, ne propustite ovu izvrsnu priliku za uživanje u sportu.

World Education Fair

Sajam svjetskog obrazovanja

Vodeća inozemna sveučilišta u Zagrebu i Splitu tijekom World Education Faira

World Education Fair održat će se u subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. U utorak, 17. listopada gostuje u hotelu Park u Splitu.

8. FMFS

Glavne lokacije: ljetno kino "Bačvice" i kinoteka "Zlata vrata"

8. izdanje Festivala mediteranskog filma Split

Online prodaja ulaznica za pojedine filmove, ostvarena u suradnji s AgentCASH-om, počinje 25. svibnja, kada će biti objavljen i kompletan program.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Čime se bavi studentski pravobranitelj?

Znaš li tko je studentski pravobranitelj i u kojim mu se situacijama možeš obratiti za pomoć?

Pisanje

Mane i prednosti popularne mjere zapošljavanja

Stručno osposobljavanje za rad: „Koliko para – toliko muzike“

Saznajte kakva su iskustva i mišljenja o stručnom osposobljavanju za rad dvoje polaznika.