Studentski centar Rijeka

Olujna bura u Rijeci: uprava Studentskog naselja „Trsat“ upozorava studente

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

DHMZ izdao je narančasto upozorenje za Riječku regiju, a studenti smješteni u Studentskom naselju „Trsat“ pozvani su na poseban oprez.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je za 21. ožujka narančasto upozorenje za Riječku regiju. Očekuje se jaka bura s olujnim udarima, a svi koji namjeravaju boraviti na otvorenom području pozvani su na oprez. 

Posebna pažnja skrenula se i na studente smještene u Studentskom naselju Trsat u okviru Sveučilišnog kampusa, na predjelu Rijeke koji je posebno izložen udarima bure. Uprava Studentskog naselja napominje svim studentima da kretanje na vanjskom prostoru prilagode potrebama te predlažu zadržavanje u toplom, zatvorenom i zaštićenom području. Sve korisnike smještaja u naselju moli se da posebno obrate pažnju na prozore u sobama, lođama i na hodnicima. S obzirom na to da je uslijed jačine vjetra proteklih godina dolazilo i do oštećenja na zgradama nekih fakulteta, takve mjere predostrožnosti potrebne su kako ne bi došlo do nepotrebnog lupanja ili potencijalnog razbijanja imovine i oštećenja prostornih objekata. 

Prema svemu sudeći, studenti s područja Rijeke prvi će dan proljeća ipak dočekati u zimskim jaknama, a smirivanje vremena očekuje se već u četvrtak.

 

Komentari na članak

Vezani članci

 Povezivanje gradova sa sveučilištima u projektu Europska prijestolnica kulture

Dubrovnik, Rijeka i Osijek kandidirani za Europsku prijestolnicu kulture

Povezivanje gradova sa sveučilištima u projektu Europska prijestolnica kulture

Cilj partnerstva između gradova kandidata i njihovih sveučilišta jest uspostavljanje dugoročne suradnje koja će omogućiti šire razumijevanje načina na koje kultura može doprinijeti razvoju grada.

Grad Rijeka, Riječka Ura, Korzo

Ususret ispitnim rokovima

Mjesta u Rijeci pogodna za efikasno učenje

Ususret ispitnim rokovima važno je kvalitetno se pripremiti za učenje, što uključuje i odabir lokacije za isto. Gdje sve uče riječki studenti i kakva su obilježja tih mjesta, donosimo u članku.

Tuborg Open Fair - Kandžija

Turneja TOF-a kreće iz Koprivnice

Jesen uz izazovni Tuborg Open Fair uz Kandžiju i Gole žene

Jesen ne može biti dosadna u četiri sretna grada u koja TOF dovodi najboljeg freestylera na Balkanu - Kandžiju i Gole žene.

Studenti

Aktivno građanstvo

Pronađen lijek za apatiju mladih

Znate li koliko je nizak postotak mladih u RH koji su uključeni u društvene i političke procese? Svjetski savez mladih Hrvatske povećava ga projektom „Suprotiva".

Tipkanje u vožnji

Pišete poruke u vožnji?

VIDEO: Nakon ovog sigurno više nećete tipkati po mobitelu dok vozite

Pisanje i čitanje SMS poruka u vožnji prakticiraju mnogi vozači. Ovaj potresni video promijenit će vaš pogled na tu lošu naviku kojoj se teško oduprijeti.