LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STRANKU NAPUSTILA JOŠ JEDNA ČLANICA

Olga Muratti napustila SDP

Olga Muratti, donedavna predsjednica SDP-a u Dubrovniku, danas je najavila svoj odlazak iz stranke. Kao glavni razlog navodi loš odnos prema ljudima i neutemeljene odluke.

Olga Muratti, donedavna predsjednica SDP-a u Dubrovniku, danas je najavila svoj odlazak iz stranke. Kao glavni razlog navodi loš odnos prema ljudima i neutemeljene odluke.

Olga Muratti, predsjednica dubrovačkog SDP-a, danas je najavila svoj odlazak iz stranke. Kao glavni razlog navela je kako se nikako ne može složiti s lakoćom donošenja neutemeljenih odluka i lošim odnosima prema ljudima. Odlazak Olge Muratti svojesvrsno je iznenađenje, s obzirom na to da je bila članica SDP-a dugi niz godina. 

Prošlog tjedna Muratti se kandidirala na unutarstranačkim izborima za dubrovački SPD, ali je dubrovačka ogranizacija bila raspuštena, a Predsjedništvo SDP-a je povjerenikom imenovalo Vedrana Lendića iz Splita.

Ova izborna godina nije bila osobito plodna za dubrovački SDP. Osvojili su tek četiri vijećnička mjesta za dubrovačko Gradsko vijeće iako su koalirali s još dvije stranke – Hrvatskom strankom umirovljenika i Bošnjačkom demokratskom strankom.

Trend napuštanja SDP-a raste. Nedavno su još neki članovi napustili tu stranku. Svi napuštanje stranke obrazlažu činjenicom da se ne slažu s politikom stranke. Kao što joj samo ime govori, socijaldemokratska stranka trebala bi raditi za boljitak stanovništva koji vodi boljem životnom standardu. Nažalost, podaci o nezaposlenima i ukupnom stanju u državi pokazuju da se standard smanjuje. Pitanje je može li ova stranka izvesti iz krize državu koja je ušla duboko u glib. Postoji li uopće Plan 21? Ako stranci i njezinoj ideologiji ne vjeruju ni sami članovi, kako onda običan narod može vjerovati da država ide u pravom smjeru?

FOTO: DULIST.HR