Konferencija u Šibeniku

Okupljanje inovativnih vođa iz poslovne zajednice na Changer meetupu

Changer meetup conference

Konferencija Changer meetup u Šibenik dovodi najuspješnije domaće „changere“ u poslovnom svijetu koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. U središtu izlaganja bit će primjena novih ICT tehnologija u poslu i svakodnevnom životu.

Okupljanje Changer meetup conference posvećeno je izlaganjima inovativnih vođa iz poslovne zajednice. Održava se ispred Muzeja grada Šibenika te u galeriji sv. Krševana i Maloj Loži od 26. do 28. srpnja. Moderatori programa su Ivan Brezak Brkan (Netokracija) i Luka Sučić (HUB385), a sudjelovanje na svim panel diskusijama je besplatno, kao i na radionicama za koje je potrebno samo – prijaviti se.

Na ovaj način konferencija donosi u Šibenik najuspješnije domaće changere u poslovnom svijetu koji će svoja znanja i iskustva podijeliti sa svim zainteresiranima. U središtu njihovih izlaganja te praktičnog dijela konferencije bit će primjena novih ICT tehnologija u businessu i svakodnevnom životu s naglaskom na put koji je potrebno proći od ideje do realizacije i svjetskog uspjeha.

Umjesto da o njihovim pričama čitate u novinama ili na internetu, pridružite se konferenciji te iz prve ruke saznajte koji su najveći izazovi modernim poduzetnicima te s kojim se tehnološkim promjenama danas svi suočavaju. Na njihovim radionicama steknite praktično znanje kojim ćete unaprijediti svoje društvene i poslovne prakse. Poseban dio događaja posvećen je profesionalcima iz kulturno-kreativnih industrija.

Saznajte kako prikupiti novac uz pomoć crowdfundinga, informirajte se o prednostima freelancinga u Dalmaciji, savladajte osnove programiranja i proširene stvarnosti, unaprijedite svoj rad u kulturno-kreativnom sektoru, upoznajte čelne ljude najinovativnijih malih tvrtki i njihove priče o uspjehu i izazovima. Očekuju vas Rimac automobili, TopShop, Bagizzmo, Vollo, Rentilo i mnogi drugi.

Detaljni opis, raspored te obrasci za prijave na radionice nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Rovinj

Produkcija i menadžment

Okupljanje kulturnjaka na Konferenciji o kreativnim industrijama

Dvodnevno događanje donosi niz zanimljivih predavanja i kreativnih radionica koji će svim sudionicima pružiti mogućnost upoznavanja s procesom produkcije u kulturnom sektoru, kao i priliku za proširenje znanja iz područja menadžmenta te hrvatske umjetničke scene.

Split, Hrvatska

Ciklus radionica

Svoju ideju primijeni, Split pokreni!

Klub mladih Split nastavlja donositi promjene kroz projekt pod nazivom „Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih” koji za cilj ima aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima putem besplatnih tečajeva stranih jezika i edukativnih radionica.

IoT workshop

Radionica na FESB-u

IoT "geekovi" se okupljaju u sklopu SpliTech konferencije

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.

Ljetna škola financija

Ljetna škola financijske pismenosti i poduzetništva

Financijski klub pokrenuo ljetnu školu financija i poduzetništva za srednjoškolce

Kroz radionice i predavanja učenici će moći naučiti što su to financijske institucije, bankovni računi, krediti, ulaganja i štednja, prinosi i rizici, špekulanti i investitori, institucionalni investitori, tržište kapitala i novca...

Dan otvorenih vrata Agronomskog fakulteta

Dan otvorenih vrata

Degustacije, radionice i eksperimenti razbili svakodnevicu Agronomskog fakulteta

Dan otvorenih vrata Agronomskog fakulteta bio je pun pogodak. Fakultet se predstavio u najboljem svjetlu, a posjetitelji su kući otišli siti, zabavljeni i s novim znanjem u glavi.