LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Politička kultura

Okrugli stol na FPZG-u na temu promjena izbornog sustava

Okrugli stol održat će se na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 2. rujna s početkom u 11 sati.

Okrugli stol održat će se na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 2. rujna s početkom u 11 sati.

Udruga Promatrač, u suorganizaciji Centra za europske studije Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, organizira okrugli stol na temu promjena izbornog sustava.

Uvaženi gosti sudionici okruglog stola su: Natalija Martinčević (nezavisna saborska zastupnica), Peđa Grbin (SDP), Davorin Mlakar (HDZ), Dragutin Lesar (Hrvatski laburisti) i Krešimir Planinić (U ime obitelji).

Moderator okruglog stola je docent dr. sc. Hrvoje Špehar.

Sudionici će raspravljati o političkoj kulturi u RH, o trenutnom izbornom sustavu i predloženim promjenama izbornog sustava kao i o mehanizmima koji bi trebali povećati participativnu ulogu građana u političkom demokratskom procesu.

Okrugli stol održat će se na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 2. rujna s početkom u 11 sati.

Nakon rasprave sudionika okruglog stola bit će pružena mogućnost svima okupljenima da iznesu svoje mišljenje, upute pitanje sudionicima okruglog stola i na taj način sudjeluju u ovoj raspravi.

Okrugli stol o izborima FPZG
FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR