Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Studenti

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Udruga CINAZ, u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network ESN Zadar, organizira neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+. Događaj pod nazivom Erasmus Cafe održat će se u utorak, 13. ožujka, u 18 sati na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Predavanje će voditi predsjednica ESN-a Zadar Josipa Friščić. U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresirani će dobiti sva objašnjenja praktičnih aspekata prijave na Erasmus+ natječaj.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave da se pridruže. Stoga, ako vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu? i Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu? svratite na šalicu Erasmus kavice.

Poželjno je potvrditi dolazak na e-mail adresu cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

N.D. Walsch

Duhovna književnost

Neale Donald Walsch, poznat po razgovorima s Bogom, zagrebački je gost

Čovjek koji je promijenio percepciju književnosti nizom će edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom od 22. do 28. požujka pomoći publici da ovlada svojim emocijama.

Konoplja za medicinsku primjenu

Predavanje na PBF-u

Saznajte je li konoplja doista sigurnija za zdravlje od konvencionalnih lijekova

Udruga studenata Probion priprema novo zanimljivo predavanje o medicinskoj primjeni konoplje. Održat će se 27. travnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

http://www.publicdomainpictures.net/pictures/160000/velka/coeur-et-coucher-de-soleil.jpg

Predavanje o ljubavi

Bruno Šimleša za Valentinovo održava malu „Školu ljubavi“

– Doznajte kako razviti zdravu ljubav prema sebi, kako privući partnera, kako postaviti granice prema drugima. – pozivaju iz Svijeta knjige.

ReCOM FSB - 2015. cover

ESTIEM Zagreb

Studenti FSB-a održali Balkan ReCOM 2015.

Studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje, koji su dio međunarodne studentske organizacije ESTIEM, prošlog su tjedna bili domaćini još jednog uspješnog međunarodnog/regionalnog projekta Balkan ReCOM 2015.

Fakultet političkih znanosti

Politička kultura

Okrugli stol na FPZG-u na temu promjena izbornog sustava

Okrugli stol održat će se na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 2. rujna s početkom u 11 sati.