Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Studenti

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Udruga CINAZ, u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network ESN Zadar, organizira neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+. Događaj pod nazivom Erasmus Cafe održat će se u utorak, 13. ožujka, u 18 sati na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Predavanje će voditi predsjednica ESN-a Zadar Josipa Friščić. U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresirani će dobiti sva objašnjenja praktičnih aspekata prijave na Erasmus+ natječaj.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave da se pridruže. Stoga, ako vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu? i Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu? svratite na šalicu Erasmus kavice.

Poželjno je potvrditi dolazak na e-mail adresu cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

Par i police s knjigama

Predavanje u Info-centru za mlade Osijek

Saznaj kako emocije rade u našu korist!

Koliko je bitan razvoj emocionalne inteligencije i što je uopće emocionalna inteligencija možeš saznati 21. lipnja na predavanju pod nazivom „Deset zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije“, koje će održati Dubravko Šokčević.

Rad na laptopu

Obrazovanje novih generacija

Mitovi i prednosti „online“ učenja

Postoje mnogi mitovi i prednosti „online“ učenja. Jedna je od najvećih prednosti zasigurno ta što iz udobnosti vlastitoga kreveta možete slušati predavanja najpoznatijih svjetskih fakulteta kao što su MIT, Harvard i Oxford.

Konferencija udruge Amazonas

Konferencije udruge Amazonas

Sve o besplatnim mogućnostima mobilnosti unutar programa Erasmus+

Nove informacije, interaktivne radionice i komunikacija s mladima iz drugih europskih zemalja očekuju vas na konferenciji posvećenoj mobilnosti koju priprema udruga Amazonas.

Religiofonija

Religiofonija

Jedinstveni znanstveno-umjetnički projekt Muzičke akademije u Zagrebu

Muzička akadmija u Zagrebu pripremila je jedinstveni znanstveno-umjetnički projekt. Kroz "Religiofoniju" održat će se koncert i nekoliko predavanja o ulozi glazbe u različitim religijima.

Zgrada fakulteta

Predavanje na FER-u

Damir Šlogar otkriva studentima kako u industriji videoigara stići od nule do 100 milijuna dolara

Za studente i sve druge aktivne u industriji videoigara ili zainteresirane za to područje organizira se predavanje na FER-u na kojem će se upoznati s poslovnim modelom jedne vrlo uspješne kompanije.