Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Studenti

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Udruga CINAZ, u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network ESN Zadar, organizira neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+. Događaj pod nazivom Erasmus Cafe održat će se u utorak, 13. ožujka, u 18 sati na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Predavanje će voditi predsjednica ESN-a Zadar Josipa Friščić. U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresirani će dobiti sva objašnjenja praktičnih aspekata prijave na Erasmus+ natječaj.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave da se pridruže. Stoga, ako vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu? i Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu? svratite na šalicu Erasmus kavice.

Poželjno je potvrditi dolazak na e-mail adresu cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

ISHA Zadar, obilježavanje II. svjetskog rata

ISHA Zadar

Zadarski studenti obilježavaju 70. godišnjicu kraja Drugog svjetskog rata predavanjem

Studenti povijesti u Zadru organiziraju predavanje na temu 70. godišnjice obilježavanja kraja II. svjetskog rata u Europi.

Guza

Predavanje ciklusa "Sila se budi"

Uz S4S oblikovat ćete stražnjicu kojom se možete pohvaliti na Instagramu

Kako baš vi možete doći do zategnute stražnjice koju se nećete libiti pokazivati prijateljima i pogotovo onima koji to nisu, otkrijte na predavanju "JLO butt."

studenti

Studentski život

Tipovi studenata koje susrećemo na predavanjima

Iako je neupitno da je svaki pojedinac individua za sebe, svaki student će se složiti da postoje određene kategorije studenata na predavanjima.

Šetnja Ilicom

Tjedan dobrodošlice

ESN Zagreb olakšava erasmusovcima prve dane boravka u hrvatskoj metropoli

Tjedan dobrodošlice za Erasmus+ studente uključuje različite zabavne i kulturne događaje kao što su gradske ture uz pratnju vodiča i članova ESN-a, šetnja gradom uz dijeljenje „besplatnih zagrljaja“, karaoke, biljarska večer, izlet u Varaždin te veliki party.

Predavanje "Fizika stanične diobe"

Sveučilište u Zadru

Predavanje "Fizika stanične diobe"

Ovaj petak, na Novom kampusu u Zadru, poslušajte predavanje o fizici stanične diobe.