Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Studenti

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Udruga CINAZ, u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network ESN Zadar, organizira neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+. Događaj pod nazivom Erasmus Cafe održat će se u utorak, 13. ožujka, u 18 sati na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Predavanje će voditi predsjednica ESN-a Zadar Josipa Friščić. U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresirani će dobiti sva objašnjenja praktičnih aspekata prijave na Erasmus+ natječaj.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave da se pridruže. Stoga, ako vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu? i Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu? svratite na šalicu Erasmus kavice.

Poželjno je potvrditi dolazak na e-mail adresu cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

ISHA Zadar, obilježavanje II. svjetskog rata

ISHA Zadar

Zadarski studenti obilježavaju 70. godišnjicu kraja Drugog svjetskog rata predavanjem

Studenti povijesti u Zadru organiziraju predavanje na temu 70. godišnjice obilježavanja kraja II. svjetskog rata u Europi.

Zgrada

Ekonomski fakultet i Europska komisija pozivaju

Poslušajte predavanje o izazovima u EU

Ludolf Van Hasselt, predstavnik Glavne uprave za komunikacije u Europskoj komisiji, održat će predavanje o izazovima najveće europske integracije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. S obzirom na njegovo bogato iskustvo, pozivaju se studenti da se pridruže, 4. veljače u 11h.

Polarni san D. Rostuhara

Multimedijalna predavanja

O „Polarnom snu” Davor Rostuhar pred plemenom sanjara

Pred prepunom dvoranom Lisinski, Davor Rostuhar 26. travnja održao je inspirativno multimedijalno predavanje koje je publika prihvatila s oduševljenjem, prekidala čestim i dugim pljeskom i nagradila stajaćim ovacijama na kraju. Novi je termin predavanja zakazan za 6. lipnja 2018. godine, na istom mjestu.

Promocija studenata

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ dodjeljuje stipendije za boravak u inozemstvu

Studentima su dostupne četiri stipendije za boravak u Izraelu i Njemačkoj. Prijave traju do 17. veljače.

Ruski poduzetnik Andrey Shtylenko u Klubu mladih

Klub mladih Split

Ruski poduzetnik Andrej Štylenko i AIESEC Split otvaraju prosinac u Klubu mladih

U ponedjeljak, 1. prosinca, CEDRA Split u suradnji s Klubom mladih Split organizira predavanje pod nazivom „Intro To Startups: How To Turn Your Idea Into Business“.