Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Studenti

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Udruga CINAZ, u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network ESN Zadar, organizira neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+. Događaj pod nazivom Erasmus Cafe održat će se u utorak, 13. ožujka, u 18 sati na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Predavanje će voditi predsjednica ESN-a Zadar Josipa Friščić. U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresirani će dobiti sva objašnjenja praktičnih aspekata prijave na Erasmus+ natječaj.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave da se pridruže. Stoga, ako vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu? i Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu? svratite na šalicu Erasmus kavice.

Poželjno je potvrditi dolazak na e-mail adresu cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

CINAZ logo

Udruga CINAZ

Novi termin radionice prezentacijskih vještina

Radionica prezentacijskih vještina Udruge CINAZ odgođena je za 8. i 10. ožujka. Rok za prijavu je produžen.

Predavanje Brune Šimleše na FFZG-u

„Maraton karijera“ na FFZG-u

Šimleša progovorio o zavidnoj karijeri, ali i o početničkim greškama; tvrtka HalPet pridružila se nizom savjeta

O svojim putevima do uspjeha stručnjaci progovaraju u sklopu projekta „Maraton karijera“. Inspirativno izlaganje na FFZG-u održao je Bruno Šimleša, a okupljene studente i mlade Nikola Greb iz tvrke HalPet upoznao je s alatima za uspješno upravljanje vremenom.

Jasna Ožanić

Književna udruga Ludens

Predavanje „Svijetla i mračna strana antifašističke tradicije u suvremenoj Rusiji“ u sklopu Ruskih dana

Dođite i saznajte sve o svijetloj i mračnoj strani antifašističke tradicije u suvremenoj Rusiji!

ReCOM FSB - 2015. cover

ESTIEM Zagreb

Studenti FSB-a održali Balkan ReCOM 2015.

Studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje, koji su dio međunarodne studentske organizacije ESTIEM, prošlog su tjedna bili domaćini još jednog uspješnog međunarodnog/regionalnog projekta Balkan ReCOM 2015.

Info centar za mlade Zadar 2

Zadarski Info centar za mlade poziva

Predavanje „Mediji i reklame: koliko su nam važni?”

Koliko je jak utjecaj medija u suvremenome društvu? Na predavanjima pod nazivom Mediji i reklame: koliko su nam važni? svi zainteresirani imaju priliku upoznati se s primjerima medijskih manipulacija, naučiti kako ih prepoznati te kako se kvalitetno informirati i koja su njihova prava.