Predstavljanje vodiča „Eat Zagreb“

Novi vodič kroz zagrebačku gastroscenu vole i domaći ljubitelji restorana

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb

Pažljivo dizajniran vodič „Eat Zagreb“ nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Novi gastrovodič Eat Zagreb, čiji koncept i dizajn potpisuje zagrebački Superstudio, a za čiju su pomnu selekciju zaslužne gastronovinarke i urednice Željka Klemenčić i Mila Batinica, promoviran je u Croatian Design Superstoreu uz fine zalogaje koje su pripremili restorani uključeni u vodič.

Pažljivo dizajnirani vodič Eat Zagreb, osim što nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, istovremeno promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Osim turista koji zasigurno žele probati ono najbolje što im grad nudi, vodič može biti vrlo koristan i domaćem putniku, ali i lokalnim obožavateljima svih vrsta kuhinja. Bez obzira na to radi li se o potrazi za određenim lokalnim jelom ili za autohtonom vinskom sortom, ili možda željom za doživljajem prema kojemu će pamtiti Zagreb – ovaj vodič sadrži pristupačne i praktične insajderske informacije o najboljoj gradskoj ponudi.

Ugodnu atmosferu u Croatian Design Superstoreu u Martićevoj 4 garantirali su zamamni mirisi svježe pečene pizze iz krušne peći kojom je goste počastila O’Hara, savršene slatke i slane delicije koje su priredili Dežman bar, Lari i Penati i Bistro Divas te ukusni dalmatinski naresci i ogromna domaća pogača kojom je Bura & sol razveselila sve prisutne. Niti jedno jelo nije potpuno bez deserta poput fantastičnih slastica iz Maka na konac Petre Jelenić, a za najmlađe goste tu su bili i prirodni sokovi Juice&Juice.

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb – slatke i slane delicije, FOTO: Domagoj Kunić

Široki osmijesi bili su siguran znak zadovoljnih nepca, ali i kupaca koji će nastaviti istraživati i uživati u gastroponudi predstavljenoj u vodiču isprobavanjem preko 80 različitih restorana, bistroa, kafića, zalogajnica, slastičarnica te ostalih gastrolokacija metropole i njezine okolice.

Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega tiskom. Dostupan je u Croatian Design Superstoreu po cijeni od 89 kuna, a od idućeg tjedna i na prodajnim mjestima Tisak Medije. Za sve informacije možete se javiti na hello@superstudiozagreb.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Međunarodni dan mladih

Na današnji dan

Međunarodni dan mladih

Danas slavimo Međunarodni dan mladih! Saznajte kako je započelo njegovo obilježavanje i najbolje načine kako ga proslaviti u Hrvatskoj.

Led Drummers na Changer Meetup-u

Svečano otvorenje

Changer Meetup priredio atraktivan sadržaj na šibenskim lokacijama

Svijetleći bubnjari, glazbenik koji svira desetak instrumenata odjednom, novo pročelje katedrale i unutrašnjost rascvjetane instalacije Pentalum oduševili su Šibenčane.

Beerfest Sjever

Manifestacija u Čakovcu

Beer&BurgerFest produžuje turističku i festivalsku sezonu

Na gotovo 700 m2 posjetitelje očekuje nekoliko burger barova, desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije te dva koncerta.

Savjet mladih Grada Splita

Susret u Domu mladih

Predstavljanje kandidata za novi saziv Savjeta mladih Grada Splita

– Iako se Savjet mladih Grada Splita bira od 2008. godine, ovo je prvi put da će kandidati imati priliku predstaviti se gradskim vijećnicima. Ovo je prilika i svim mladima, posebno onima okupljenima u udrugama i neformalnim inicijativama, da upoznaju mlade koji će zastupati njihove interese u radu gradske uprave i Gradskog vijeća. – rekao je Darko Čop iz Info zone.

Zagrebačke mažoretkinje

Nova predvodnica Zagrebačkih mažoretkinja

Ključ grada Zagreba u novim rukama

21-godišnja Viktorija Čeh već se pet godina priprema za funkciju nove predvodnice, uz studij radi u Zagrebačkim mažoretkinjama čiji je član već 13 godina.