Predstavljanje vodiča „Eat Zagreb“

Novi vodič kroz zagrebačku gastroscenu vole i domaći ljubitelji restorana

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb

Pažljivo dizajniran vodič „Eat Zagreb“ nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Novi gastrovodič Eat Zagreb, čiji koncept i dizajn potpisuje zagrebački Superstudio, a za čiju su pomnu selekciju zaslužne gastronovinarke i urednice Željka Klemenčić i Mila Batinica, promoviran je u Croatian Design Superstoreu uz fine zalogaje koje su pripremili restorani uključeni u vodič.

Pažljivo dizajnirani vodič Eat Zagreb, osim što nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, istovremeno promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Osim turista koji zasigurno žele probati ono najbolje što im grad nudi, vodič može biti vrlo koristan i domaćem putniku, ali i lokalnim obožavateljima svih vrsta kuhinja. Bez obzira na to radi li se o potrazi za određenim lokalnim jelom ili za autohtonom vinskom sortom, ili možda željom za doživljajem prema kojemu će pamtiti Zagreb – ovaj vodič sadrži pristupačne i praktične insajderske informacije o najboljoj gradskoj ponudi.

Ugodnu atmosferu u Croatian Design Superstoreu u Martićevoj 4 garantirali su zamamni mirisi svježe pečene pizze iz krušne peći kojom je goste počastila O’Hara, savršene slatke i slane delicije koje su priredili Dežman bar, Lari i Penati i Bistro Divas te ukusni dalmatinski naresci i ogromna domaća pogača kojom je Bura & sol razveselila sve prisutne. Niti jedno jelo nije potpuno bez deserta poput fantastičnih slastica iz Maka na konac Petre Jelenić, a za najmlađe goste tu su bili i prirodni sokovi Juice&Juice.

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb – slatke i slane delicije, FOTO: Domagoj Kunić

Široki osmijesi bili su siguran znak zadovoljnih nepca, ali i kupaca koji će nastaviti istraživati i uživati u gastroponudi predstavljenoj u vodiču isprobavanjem preko 80 različitih restorana, bistroa, kafića, zalogajnica, slastičarnica te ostalih gastrolokacija metropole i njezine okolice.

Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega tiskom. Dostupan je u Croatian Design Superstoreu po cijeni od 89 kuna, a od idućeg tjedna i na prodajnim mjestima Tisak Medije. Za sve informacije možete se javiti na hello@superstudiozagreb.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Festival europske kratke priče logo

Festival europske kratke priče i CeKaPe

Festival europske kratke priče: Uključite se u natječaj, pošaljite kratku priču i osvojite super nagrade!

FEKP i CeKaPe pozivaju autore i autorice, kratkopričaše i kratkopričašice i sve one koji se takvima osjećaju da se jave s pričama u kojima progovaraju, pozivaju se i suprotstavljaju, dotiču i odmiču, ili na bilo koji drugi način tematiziraju „Amerike”.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience

Originalni član Dire Straitsa priprema ultimativno glazbeno iskustvo u Zagrebu

Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima, pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Zagrebački koncert najavljen je za 24. listopada.

Potpisana Povelja Centra za mlade grada Zagreba

Projekt Udruge Zamisli

Zagreb dobiva Centar za mlade, produkt ujedinjenja snaga civilnog sektora

Besplatne aktivnosti bogatoga sadržaja, pregršt edukacija, savjetovanja i razgovora mlade očekuje u Centru za mlade grada Zagreba koji će se svečano otvoriti 18. studenog, a koji pokreće Udruga Zamisli s čak 30 partnera.

opuštanje

Alternativa za studente

Smještaj u Zagrebu – isplati li se studentima ostati u učeničkom domu?

Dolazak na studiranje u Zagreb podrazumijeva pronalazak smještaja: što povoljnijeg i što kvalitetnijeg. Većina se odlučuje za studentski dom, ali se velik broj studenata smješta i u stan ili učenički dom.