Talk show u Klubu Zona

Niz anegdota pratio je izradu drugačije mape Splita

MyMap talk show

– Tim koji je radio na mapi prepričat će anegdote i otkriti detalje koji će drugačiju mapu Splita učiniti još posebnijom. Čut ćemo koja je uloga sinjske ruke, kako pobijediti tremu prije prvog televizijskog nastupa, koje su posljedice prvoaprilske šale, zašto se Barbara smrzavala. – najavljuje Anđela Prnjak.

Nakon subotnje ekskluzivne promocije na brodu organizira se prva kopnena promocija MyMapa Split. U četvrtak, 18. travnja, u 19 sati u Klubu Zona održat će se svojevrsni talk show u kojem će volonteri ispričati anegdote koje su pratile izradu prve mape Splita koja nudi informacije o pristupačnosti lokacija osobama s invaliditetom, ali i duhovitim i informativnim natuknicama na engleskom jeziku opisuje gotovo stotinu lokacija koje govore o životu grada.  

– Tim koji je radio na mapi prepričat će anegdote i otkriti detalje koji će drugačiju mapu Splita učiniti još posebnijom. Čut ćemo koja je uloga sinjske ruke, kako pobijediti tremu prije prvog televizijskog nastupa, koje su posljedice prvoaprilske šale, zašto se Barbara smrzavala, zašto je Toni odgodio ispit, koja je veza Andree i vepra Špira, koliko je Pero smislio jinglova, kako glasi Iveskin poučak i kako je nastao slogan mape. – najavljuje Anđela Prnjak, voditeljica projekta.

Voditeljica projekta ujedno je pozvala sve zainteresirane da se pridruže te da na vrijeme ugrabe svoj primjerak mape.

Komentari na članak

Vezani članci

Sreća

Seminar u Klubu Zona

Saznajte kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije...

Trenerica osobnog rasta i razvoja posjetitelje Kluba Zona upoznat će s tehnikama koje pozitivno doprinose kvaliteti života.

Rapa Nui

Putopisna večer

O avanturama s 52 tisuće km duge ekspedicije Rapa Nui

– Ponovno ću zainteresirane povesti na putovanje prekrasnom, ali neljubaznom čileanskom pustinjom Atacama, u vožnju živopisnim lokalnim autobusima na Cesti smrti te na penjanje šarenom Duginom planinom, ali i u boemsku četvrt La Boca, na Uskršnji otok te u posjet ostacima Inka i na Machu Picchu. – najavljuje Juka.

Predavanje o Američkom građanskom ratu

Klub mladih Split

Dođite na predavanje o Američkom građanskom ratu

Student povijesti Ivan Peović održat će u Klubu mladih Split predavanje o jednom od najzanimljivijih razdoblja američke povijesti.

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Posebno izdanje Biciklopopravljaonice

Ako još niste popravili svoj bicikl, učinite to ove subote u Info zoni

U subotu se održava posebno izdanje Biciklopopravljaonice u Info zoni. Ovog će puta udruga Permakultura Dalmacija predstaviti svoj rad.

Posljednji Književni klub

Književni klub u Klubu Zona

Bliži se matura, srednjoškolci u travnju pripremaju "Posljednje Stipančiće" i "Stranca"

– Druženja Književnog kluba u Klubu Zona započela su u listopadu 2015. te je do sada sudjelovalo više od tri stotine srednjoškolaca. U travanjskom druženju razgovarat ćemo o dva naslova. – ističe Irena Delonga Nešić.