Talk show u Klubu Zona

Niz anegdota pratio je izradu drugačije mape Splita

MyMap talk show

– Tim koji je radio na mapi prepričat će anegdote i otkriti detalje koji će drugačiju mapu Splita učiniti još posebnijom. Čut ćemo koja je uloga sinjske ruke, kako pobijediti tremu prije prvog televizijskog nastupa, koje su posljedice prvoaprilske šale, zašto se Barbara smrzavala. – najavljuje Anđela Prnjak.

Nakon subotnje ekskluzivne promocije na brodu organizira se prva kopnena promocija MyMapa Split. U četvrtak, 18. travnja, u 19 sati u Klubu Zona održat će se svojevrsni talk show u kojem će volonteri ispričati anegdote koje su pratile izradu prve mape Splita koja nudi informacije o pristupačnosti lokacija osobama s invaliditetom, ali i duhovitim i informativnim natuknicama na engleskom jeziku opisuje gotovo stotinu lokacija koje govore o životu grada.  

– Tim koji je radio na mapi prepričat će anegdote i otkriti detalje koji će drugačiju mapu Splita učiniti još posebnijom. Čut ćemo koja je uloga sinjske ruke, kako pobijediti tremu prije prvog televizijskog nastupa, koje su posljedice prvoaprilske šale, zašto se Barbara smrzavala, zašto je Toni odgodio ispit, koja je veza Andree i vepra Špira, koliko je Pero smislio jinglova, kako glasi Iveskin poučak i kako je nastao slogan mape. – najavljuje Anđela Prnjak, voditeljica projekta.

Voditeljica projekta ujedno je pozvala sve zainteresirane da se pridruže te da na vrijeme ugrabe svoj primjerak mape.

Komentari na članak

Vezani članci

Vino, zdravica; izvor: https://unsplash.com/photos/tAH2cA_BL5g

Projekt Rotaract kluba

Organizira se gala večera stotinjak mladih u Splitu, humanitarnog je karaktera

– Prvi put organiziramo ovakvu vrstu događaja s ciljem kupnje vrijednog uređaja za elektrokirurgiju, koji se koristi u operacijskim zahvatima odstranjenja kožnih tumora te uređenja Odjela za maksilofacijalnu kirurgiju u splitskom KBC-u. – poručili su iz Rotaract kluba.

Split noću

Manifestacija u Splitu

Splitska "dica" koncertno slave inspirativnog Dina Dvornika

U spomen na prerano preminulog glazbenika, u Splitu će se održati veliki koncert posvećen Dinu Dvorniku. Ususret istom donosimo vam infografiku njegova autorskog učinka.

Međunarodni dan mladih

Na današnji dan

Međunarodni dan mladih

Danas slavimo Međunarodni dan mladih! Saznajte kako je započelo njegovo obilježavanje i najbolje načine kako ga proslaviti u Hrvatskoj.

Crtež Josipa Cvitanovića

Izložba u Klubu Zona

Kako je nastala Dosadnost, crtežima objašnjava talentirani Josip

– Još jedan talentirani učenik Centra za autizam u Splitu iza sebe već ima knjigu sabranih crteža u kojoj je svoje dobre i loše emocije pretvorio u sedamdesetak upečatljivih simbola. – objašnjava likovna terapeutkinja.

Klub Zona: Na kavi sa Savjetom mladih

Rad kluba za mlade

Raspisan natječaj za suradnike u realizaciji programa Kluba Zona

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade od jeseni 2019. do ljeta 2020. godine. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima.