LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavite svoje projekte

Natječaj za izlaganje za 2015. godinu u Galeriji SC-a

Prijaviti se mogu samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performansi, kustoske koncepcije i interdiciplinarni projekti.

Prijaviti se mogu samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performansi, kustoske koncepcije i interdiciplinarni projekti.

Galerija SC poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2015. godini. Rok prijave je 30. lipnja 2014.

Prijaviti se mogu samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performansi, kustoske koncepcije i interdiciplinarni projekti. Potiču se autori mlađe generacije da se prijave na postojeći koncept „Oni dolaze...” (samostalna ili skupna izložba koja uključuje suradnju s mladim povjesničarima umjetnosti). Prijaviti se mogu i projekti za druge prostore SC-a (Kiosk, Caffe ITD-a, predvorje Kina).

Prijava treba sadržavati:

- popunjenu prijavnicu Galerije SC

- popratni materijal (do 5 fotografija/skica, video ili audio zapisi)

Prijave se mogu donijeti u Galeriju, poslati poštom (Galerija SC, Savska 25, 10 000 Zagreb) i mailom na: galerija@sczg.hr.

Prijave razmatra Savjet Galerije, a rezultati će biti objavljeni na webu i poslani mailom. Nepotpune, nepravilno ispunjene i zakašnjele prijave neće se razmatrati. Prijavnicu i natječaj možete naći na stranici Galerije.

Informacije možete dobiti na telefon 01 4593 602, galerija@sczg.hr i ksenija.baronica@sczg.hr.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR