Eko-radionice u udruzi CINAZ

Napravite sami prirodnu zubnu pastu i sredstva za čišćenje

žena s krpom

U tijeku su prijave za eko-radionice koje organizira CINAZ. Ako ste protivnici kemikalija, događaj je stvoren za vas.

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u ovom tjednu organizira dvije eko-radionice. Svoju potporu radionicama daje i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

U petak 11. studenog u 17:30 održat će se radionica izrade prirodne zubne paste. Polaznici će naučiti kako napraviti osnovnu zubnu pastu za odrasle i za djecu. Sve je više kritika na račun farmaceutskih pasti zbog štetnih sastojaka koji mogu ozbiljno naštetiti zdravlju. Postoji i jednostavna alternativa koju svatko vrlo lako može napraviti u kućnoj radinosti.

Radionica izrade prirodnog sredstva za čišćenje održat će se u subotu 12. studenog u 11:00. Ekološko sredstvo za čišćenje odlično je rješenje koje zadovoljava svaki ukus, a ponajprije čisti na ekološki i prirodan način, ostavlja fin miris te nije štetan za zdravlje. Ako vam je dosta kemikalija, na ovoj radionici možete naučiti kako se boriti s kamencom u kupaonici, masnoćom u kuhinji i sličnim problemima uz pomoć prirodnog sredstva koje možete napraviti sami.

Događaji će se održati u prostorijama CINAZ-a (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača). Prijaviti se mogu mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave za radionicu izrade prirodne zubne paste otvorene su do četvrtka u 17:00 sati, a za radionicu izrade prirodnog sredstva za čišćenje do petka u 17:00. Vrše se na Prijavnici 1 i Prijavnici 2. Sve dodatne informacije zatražite na e-mailu: cinaz.info@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruga CINAZ vas poziva na igru i usavršavanje engleskog

Udruga CINAZ

Usavršavanje engleskog na "Jezičnom kafeu" u Zadru

Idući "Jezični kafe" održava se 7. srpnja u 19 sati. Omogućit će zainteresiranima da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbaju konverzaciju na stranom jeziku.

Osnovna škola Benkovac

Udruga CINAZ

VIDEO: Osnovnoškolci ponovno proveli deset dana bez ekrana

Tri su hrvatske osnovne škole sudjelovale u projektu "Deset dana bez ekrana". Po završetku su roditelji naveli niz pozitivnih ishoda.

6. Barcelona, Španjolska

Klub mladih „KLOOZ”

Besplatan kratak tečaj španjolskog jezika

Od ponedjeljka, 11. lipnja, jednom će se tjedno održavati tečaj španjolskog jezika namijenjen osobama bez ikakva predznanja.

Razgovor za posao

Događanja u Zadru

CINAZ najavljuje radionicu intervjua, pub kviz i koncert

Radionica "Intervju – istakni se i osvoji poslodavca" održat će se 13. veljače, a Erasmus pub kviz i akustični glazbeni koncert Marina Modrića u srijedu, 15. veljače.

Književna večer sa Ninom Buljat

Udruga CINAZ

Književna večer s Ninom Buljat

U sklopu manifestacije „Knjiška posvuduša”, klub mladih KLOOZ ugostit će mladu zadarsku učenicu Ninu Buljat.