Poziv studentima

Najljepša adventska utrka u Zagrebu traži volontere

Zagreb Advent Run 2017

Budući da se na ovogodišnjem Zagreb Advent Runu, posvećenom podizanju svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti, očekuje više od 2 000 ljudi, organizatori pozivaju zainteresirane studente da se do 10. prosinca priključe volonterskom timu utrke.

Mnoštvo trkača kostimiranih u vilenjake, Djedove Božićnjake i druge božićne likove i ove će godine protrčati središtem Zagreba u vrijeme adventa. Riječ je o trećem izdanju Zagreb Advent Runa, koje će se održati u nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 10 sati. Ovogodišnja utrka posvećena je podizanju svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine, a posebice za osobe oboljele od dijabetesa.

S obzirom na to da se na utrci očekuje više od 2 000 ljudi, koji će od hotela Westin trčati trase od 5 i 10 kilometara ili hodati 5 kilometara, organizatori pozivaju zainteresirane studente da se priključe volonterskom timu utrke. Svi zainteresirani za volontiranje na utrci Zagreb Advent Run mogu se prijaviti do 10. prosinca na e-adresu volontiraj.runcroatia@gmail.com. Za njih je osiguran startni paket, kvalitetna dry-fit Run Croatia majica i okrepa po završetku utrke.

Organizatori utrke su Run Croatia i Millenium promocija. Suorganizator Zagreb Advent Runa je Grad Zagreb, a uvrštavanjem utrke u službenu adventsku ponudu, podršku ovoj humanitarno božićnoj utrci pružila je i Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija nalazi se na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

zvezde

Promatranje noćnog neba

Bliži se Noć pod zvijezdama na Ruđeru

Ako ste i vi zaljubljenik u nebo i sve astronomsko, rezervirajte ovaj petak poslijepodne za Noć pod zvijezdama. 

Regrutacija Ekonomske klinike

Potraga za novim članovima

Prijave na regrutaciju uspješne Ekonomske klinike još uvijek u tijeku

Ekonomska klinika prima prijave za nove članove do 22. listopada. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Muzej iluzija, Zagreb

Nagradna igra

Nadopunite simbol koji nedostaje i osvojite posljednje ulaznice za Muzej iluzija

Imate sreće u kartama? Otkrijte koji znak nedostaje i osvojite ulaznice za zagrebački Muzej iluzija.

Advent

Ususret blagdanima

FOTO: Advent u Zagrebu

Centar metropole živjet će u blagdanskom, veselom, raspoloženju. Kuhano vino, kobasice i fritule samo su dio onoga što se sve može naći i vidjeti na ovogodišnjem adventu.

Učenje

Pomoć brucošima

„EFRI buddy” – novitet na Ekonomskom fakultetu

Do 1. lipnja zaprimaju se kandidature za „EFRI buddyje” koji će biti pomoć i potpora brucošima u idućoj akademskoj godini počevši od upisa.