Kviz sezona

Najjači igrači hrvatske kviz scene natječu se u Klubu Zona

Kvizanje u Zoni!

Započela je nova sezona Hrvatskog kviz saveza u Klubu Zona. Na novo izdanje "Zabavnih 100" ponovno pristižu velika imena hrvatske kviz scene.

Kvizovi Hrvatskog kviz saveza od početka se godine održavaju u Klubu Zona te privlače najjače igrače hrvatske kviz scene. U četvrtak, 19. siječnja u 20 sati održat će se kviz Zabavnih 100 Maje Rogulj.

Natjecanje je individualno, svi natjecatelji dobivaju ista pitanja te na papir zapisuju svoje odgovore. Rezultati se boduju za državnu rang listu na kojoj je trenutno više od 200 natjecatelja, a poneka izdanja boduju se i na europskoj i svjetskoj razini.

Sezonu u Klubu Zona je 5. siječnja otvorilo 14 igrača na kvizu općeg znanja HOT 100. Već 25. siječnja na rasporedu je Kulturno-umjetničkih 100 Maria Kovača.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 kuna. Svoje mjesto možete rezervirati ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Završnica Elektroboja

Završeno studentsko natjecanje Elektroboj

Otkriveni najbolji izumi studenata elektrotehnike u finalu Elektroboja 2014.

Saznajte koji su timovi pokupili nagrade na Elektroboju i što su izumili.

Regionalno natjecanje u idejama

Studentsko poduzetništvo

Prvo regionalno sveučilišno natjecanje u idejama pobjednicima osigurava do 500 tisuća eura investicije

„Prvo regionalno natjecanje sveučilišta u stvaranju inovativnih ideja” okupit će poduzetne studente s ciljem aktivacije i ostvarivanja njihova punog kreativnog potencijala. Sudionici će dobiti izvanrednu priliku da vlastite ideje i znanja pretvore u stvaran poduzetnički projekt koji može biti nagrađen investicijom u pozamašnom iznosu do čak 500 tisuća eura.

DK

Dan knjiga by SIK

FOTO: Društvene mreže mogu potaknuti na čitanje, u tu ih svrhu treba koristiti

Brojni ljubitelji književnosti i pisane riječi imali su priliku uživati u razmjeni čitateljskog iskustva, ali i dobrog štiva na Danu knjiga u organizaciji Studentskog informativnog kutka.

Dota 2 Championship Frankfurt

Očekuje se više od 10 000 promatrača

Spaladium Arena domaćin gamerskog natjecanja

Od 17. do 20. ožujka 2016. održat će se natjecanje u računalnim igrama. Riječ je o četvrtom Dota Pit i drugom Counter Pit turniru.

Svjetsko sveučilišno prvenstvo u rukometu

Sudjeluje 28 zemalja

Svjetsko sveučilišno prvenstvo u rukometu održat će se u Rijeci

Rijeka će održati još jedno u nizu sportskih događanja, a ovoga puta riječ je o Svjetskom sveučilišnom prvenstvu u rukometu koje se održava krajem srpnja.