Kviz sezona

Najjači igrači hrvatske kviz scene natječu se u Klubu Zona

Kvizanje u Zoni!

Započela je nova sezona Hrvatskog kviz saveza u Klubu Zona. Na novo izdanje "Zabavnih 100" ponovno pristižu velika imena hrvatske kviz scene.

Kvizovi Hrvatskog kviz saveza od početka se godine održavaju u Klubu Zona te privlače najjače igrače hrvatske kviz scene. U četvrtak, 19. siječnja u 20 sati održat će se kviz Zabavnih 100 Maje Rogulj.

Natjecanje je individualno, svi natjecatelji dobivaju ista pitanja te na papir zapisuju svoje odgovore. Rezultati se boduju za državnu rang listu na kojoj je trenutno više od 200 natjecatelja, a poneka izdanja boduju se i na europskoj i svjetskoj razini.

Sezonu u Klubu Zona je 5. siječnja otvorilo 14 igrača na kvizu općeg znanja HOT 100. Već 25. siječnja na rasporedu je Kulturno-umjetničkih 100 Maria Kovača.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 kuna. Svoje mjesto možete rezervirati ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

CROZ Code Quest 2017.

Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

21. regata FSB-a

Veslačka tradicija se nastavlja

21. veslački susret osmeraca studenata strojarstva i brodogradnje Hrvatske

Uspješna, dvadesetjednogodišnja tradicija održavanja veslačkih natjecanja studenata, diplomiranih studenata i veterana Sveučilišta u Zagrebu i gostiju, dobila je svoj nastavak i u subotu, 26. listopada, na regatnoj stazi Jarun.

Cvjetno naselje dvorište 2019

Studentski život

Prvi se put održava Dan ekipe s Cvjetnog

Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje” po prvi put organizira Dan ekipe s Cvjetnog. Organizatori su pripremili nekoliko sportova u kojima se možete natjecati, ali i prijaviti za volontiranje.

Obrada "Antigone" u Zoni

Obrada naslova s državne mature

Književni klub se s "Antigonom" vraća u Zonu

Na novom druženju Književnog kluba raspravljat će se o Sofoklovoj junakinji. Riječ je o tragediji "Antigona" koja se nalazi na popisu naslova za državnu maturu.

Ekipa Resistance

Esport natjecanje

Umjesto finala Lige prvaka, odlični mečevi na CS:GO LAN-u u Zagrebu

Na izuzetno zanimljivoj LAN završnici lige CSadria Championship powered by Hangar 18 održanoj 3. lipnja u H18 Gaming Areni, srpska ekipa Resistance osvojila je prvo mjesto i nagrade u vrijednosti od 2000 €.