LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje mladih startupa

Najboljim poduzetničkim idejama studenata i mladih 14 000 eura!

Do 15. studenog zaprimaju se prijave studenata i mladih poduzetnika za sudjelovanje na Good Game Liftoffu sa svojim proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja.

Do 15. studenog zaprimaju se prijave studenata i mladih poduzetnika za sudjelovanje na Good Game Liftoffu sa svojim proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja.

Good Game Global, internacionalna e-sports platforma koju je pokrenuo hrvatski poduzetnik Nikola Stolnik, organizira drugi po redu Good Game Liftoff, natjecanje za mlade startupe. Otvorene su prijave za prvo regionalno nadmetanje u poduzetničkim idejama s nagradnim fondom od 14 000 eura.

Natjecanje je namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i postdiplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova te mladim poduzetnicima s proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja. Sudjelovanje je besplatno, a posebnu dimenziju projektu daje jedina obveza pobjednika natječaja – ako njihov startup uspije u razvoju i dosegne milijun eura tržišne vrijednosti, obvezni su donirati vrijednost osvojene nagrade nekom novom projektu mladih poduzetnika.

Ovogodišnje izdanje Good Game Liftoffa donosi i neke novosti: prijave su proširene na tržišta Slovenije, Srbije i Sjeverne Makedonije, a dobna granica za članove timova podignuta je s 25 na 30 godina. Ovogodišnji žiri, koji predvode Damir Đurović, glavni izvršni direktor Reboota, i Josipa Majić, glavna izvršna direktorica Tacita, pojačan je predstavnicima uspješnih kompanija iz Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije.

– Nevjerojatno pozitivna atmosfera i energija mladih ljudi koji su spremni iskoračiti iz rutine i svijetu predstaviti svoje ideje potaknuli su nas da proširimo našu priču na susjedne zemlje i pokažemo da se, usprkos nepoticajnoj poduzetničkoj klimi, trud i rad na kraju uvijek isplate. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i dokažu sami sebi da lokalni ili globalni uspjeh ne mora ostati samo na snovima. – izjavio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global.

Kao i do sada, proces natjecanja sastoji se od tri faze. Prijave zaprimljene do 15. studenog, kada je krajnji rok, evaluirat će stručni žiri prema tri skupine kriterija: kreativnosti, originalnosti i inovativnosti, skalabilnosti i izvedivosti te detaljnosti priložene dokumentacije. Po završetku inicijalne evaluacije žiri odabire devet najboljih projekata koji idu u finale, dok će desetog finalista izabrati publika svojim glasovima. Finale natjecanja održat će se 4. prosinca u zagrebačkom Algebra Labu, gdje će stručni žiri proglasiti pobjednički tim koji osvaja novčanu nagradu u vrijednosti 14 000 eura.

Prijave se vrše na poveznici

FOTO: DIALOG KOMUNIKACIJE