Humanitarni događaj

Na maskenbalu Marijinih obroka budite ono što ste htjeli biti kao djeca

Maskenbal Marijinih obroka

Na temu „Kad narastem bit ću televizor”, Marijini obroci 13. veljače organiziraju novi humanitarni maskenbal na kojem će se skupljati donacije za rad organizacije i pomoć gladnoj djeci.

Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja zahvaljujući svojim podupirateljima osigurava topli obrok za oko 11 400 gladne djece u najsiromašnijim zemljama svijeta, ponovno organizira događaj na kojem se može saznati više o projektima udruge. U njegovu sklopu prikupljat će se donacije da što više gladne djece dobije svoj obrok.  

Kao i prethodne godine, zagrebački su volonteri odlučili organizirati humanitarni maskenbal. Budi heroj Marijinih obroka, tema prošlogodišnjeg maskenbala, osigurala je topli obrok za 54 gladne djece. Tema je ovogodišnjeg izdanja Kad narastem bit ću televizor, a njena se simbolika povezuje s mnogim željama djece koja u najsiromašnijim zajednicama primaju Marijine obroke, a čiji snovi o tome što žele biti kad narastu postaju mogući otkad se u školama svaki dan poslužuje hrana.

13. veljače s početkom u 20:00 sati u History Caffe Clubu u Tkalčićevoj 68 svojim dolaskom i donacijom od 10 kuna za ulaznicu podržavate rad Marijinih obroka i postajete što god ste ikada željeli postati. Ako ste kao dijete željeli biti doktor, astronaut, učitelj, kuhar ili znanstvenik, idealan je trenutak da svoje snove barem na jednu večer ostvarite. Budite domišljati i originalni jer najbolja maska ne ide kući praznih ruku. Zato se maskirajte, okupite svoje prijatelje i svojom malom donacijom omogućite svakom djetetu da ono što odluči biti kad odraste – postane stvarnost!

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 120 kuna. Za više informacija posjetite Facebook događaj maskenbala, a sve ostalo o Marijinim obrocima pronađite na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Tram 11

Koncert u Domu sportova

U prodaji posljednjih 1000 ulaznica za Tram 11

General Woo i Target nastupit će 11. studenog u velikoj dvorani Doma sportova. Ogroman interes za ulaznicama nije se smanjio ni u ljetnim mjesecima pa je ostalo dostupno posljednjih 1000.

Proizd Blackout

Party "Proizd Blackout"

Miris slane svježine i zvuk elektronske glazbe na jednoj od najljepših mediteranskih plaža

Party "Proizd Blackout" održat će se 30. srpnja na otočiću Proizd kraj Vele Luke. Za totalno pozitivno zamračenje pobrinut će se DJ-evi vrhunskog kalibra.

Kawasaki 3P

Koncert u Domu sportova

Kawasaki 3P obećaje kontrolirani koncertni kaos

Scenarij za veliki koncert se tek slaže, ali je sigurno da će bend posebnu pažnju posvetiti ključnim trenucima karijere – antologijskom debiju „Kawasaki 3P“, megauspješnom „Idu Bugari“ i prošlogodišnjem bestselleru „Goli zbog pasa“.

Rovinj

Koncert u bišem TDR-u

Nakon iznimnog pedesetogodišnjeg glazbenog vijeka Oliver otvara Rovinj Jazz Festival

Iza Olivera Dragojevića 23 su studijska albuma, brojne nagrade i koncerti u svjetskim dvoranama. No, on još s jednakim žarom sjeda za klavir i pjeva te tako otvara Rovinj Jazz Festival.

Olive Groove Festival

„Warm up“ partiji

Glazbene egzibicije i dašak lokalpatriotizma ususret Olive Groove Festivalu

Ususret Olive Groove festivalu na otoku Krku održat će se dva „warm up“ partija. Life4Funk i Ana Antonova nastupit će 1. i 2. kolovoza.