Program Kluba mladih Split

Na jednom mjestu radionica kineske kaligrafije, motivacijski govori i igra

Monopoly novac

Pred mladim je Splićanima nekoliko besplatnih prilka za učenje i drugačiju vrstu zabave, a nalaze se unutar programa Kluba mladih Split, koji vam donosimo.

Ovotjedni program Kluba mladih Split vrvi raznolikim sadržajem – od stjecanja posebnih vještina do igre. 

U utorak, 16. siječnja u 17:30, u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu, Klub organizira još jednu radionicu kineske kaligrafije. Riječ je o umjetnosti pisanja kineskih znakova tušem i kistom od mekane kozje dlake po poroznom rižinom papiru. Radionice će voditi Sonja Jukić, profesorica kaligrafije. 

Klub poziva zainteresirane u četvrtak, 18. siječnja u 18 sati na motivacijske govore aktivnih mladih. Događaj je to naziva Budi promjena koju želiš vidit' u Splitu! Posjetitelje će motivirati Rade Popadić, Karlo Bosiljevac, Maja Prgomet i Marina Meić, mladi ljudi koji su uspjeli donijeti promjene i inovacije u društvo i svijet.

U petak, 19. siječnja od 19 sati u programu je prva ovogodišnja večer društvenih igara u Klubu mladih. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, kao i donošenje vlastitih igara, pića i grickalica.

Komentari na članak

Vezani članci

https://weheartit.com/entry/321481156?context_type=user&context_username=sara_17_s

Kada ništa ne ide po planu

Četiri koraka kojima ćeš začas vratiti motivaciju

Povratak izgubljene motivacije i entuzijazma za mnoge je iscrpljujuć i dugotrajan proces. Otkrivamo kako u četiri koraka dovesti u red svoj um i olakšati si svakidašnje izazove.

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Motivacijski govori aktivnih mladih

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih pod nazivom "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu" održava se ove srijede u Klubu mladih. Imate priliku čuti brojne volonterske, aktivističke i poduzetničke priče.

Volonteri

Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Igranje u Vintageu

Zabava u Vintageu

Ekskluzivni prikaz „Adrenalina“, nove društvene igre koja se širi svijetom

Na novom izdanju Dana društvenih igara, osim igranja i zabave, u programu su ekskluzivne promocije društvenih igara domaćih autora. Kad padne mrak, posjetitelje očekuje i „after party“.

Game of Thrones

Društvene igre u KLOOZ-u

Osvajajte bespuća Westerosa igrajući „Game of Thrones”

Provedite otkačenu večer ovog petka osvajajući bespuća Westerosa ili spriječavajući crveno vjenčanje dok igrate društvenu igru „Game of Thrones” u zadarskom Klubu mladih KLOOZ.