Događanja u udruzi CINAZ

Mladi Zadrani će ovog tjedna učiti, čitati i boriti se protiv AIDS-a

Tjedan događanja od 28.11. do 4.12. 2016.

U udruzi CINAZ se priprema radionica učenja. Prvi dan mjeseca prosinca oblježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a isti dan možete se pridružiti volonterskoj akciji „Mladi čitaju".

Klub mladih KLOOZ i Udruga CINAZ dobro su se pobrinuli da mladi Zadrani ne bi imali dosadan početak prosinca. Ispitni rokovi su sve bliže i bliže, pa ako imate problema sprema se prava radionica za vas početkom tjedna u sklopu programa Info centra za mlade Zadar

Kako poboljšati svoje učenje?

Ako imate problema s koncentracijom, bježanjem misli ili jednostavno lošim tehnikama učenja, rješenja pronađite na radionici Kako poboljšati svoje učenje? koju vam je pripremila Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ. Održat će se u utorak, 29. studenoga 2016. godine

Doc. dr. sc. Marina Nekić sa Sveučilišta u Zadru pokazat će vam različite strategije učenja, načine svladavanja treme, razdvajanje bitnog od nebitnog te predstaviti načine za prepoznavanje čimbenika koji ometaju koncentraciju. Kroz predavanja, iskustvene vježbe, raspravu, pisanje i grupni rad, također će prikazati različite strategije i stilove učenja te načine savladavanja treme, razdvajanja bitnog od nebitnog te kako spriječiti zaboravljanje usvojenog gradiva. Prijaviti se možete putem prijavnice.

Stop AIDS Party

Udruga CINAZ u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar i Frenky barom obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Posjetite Stop AIDS party u Frenky baru (Varoška ulica 3, Zadar), s početkom u 20:00 sati i educirajte se uz druženje i zabavu. Sve posjetitelje očekuju promotivne cijene pića te informativni materijali s prezervativima. Podsjećamo, također, da Zavod za javno zdravstvo Zadar omogućuje besplatno, anonimno i individualno testiranje na HIV.

Volonterska akcija Mladi čitaju

Klub mladih KLOOZ vas poziva da se pridružite veseloj ekipi volontera. U suradnji s Gradskom knjižnicom Zadar, Klub organizira dvodnevnu radionicu osposobljavanja volontera za čitanje djeci naglas, koja se će se održati u prostorijama Udruge CINAZ. Time se obilježava nacionalna kampanja Čitaj mi!, a nakon radionice sudionici će imati priliku čitati djeci slikovnice na Ogranku Bili Brig i povremeno na javnim gradskim površinama u sklopu sličnih manifestacija. Radionica će se održati u četvrtak i petak 1. i 2. prosinca, s početkom u 18:00 sati. Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu.

Komentari na članak

Vezani članci

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zadru#/media/Datoteka:Zadar_Sveuciliste.jpg

Međunarodno gostovanje

Na Odjelu za sociologiju u Zadru održavaju se radionica i predavanje o nacionalizmu i organiziranom nasilju

Sveučilište u Zadru poziva kolege na radionicu profesora Siniše Maleševića o problemu nacionalizma u suvremenom svijetu. Nakon radionice održat će se i predavanje o organiziranom nasilju, a namijenjeno je i široj javnosti.

Zaz "Recto Verso"

Forum Zadar

Francuska senzacija Zaz stiže u Zadar

I ove godine agencija Vobis organizira koncert na zadarskom forumu.

naslovna

Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

MAGfestival

Međunarodni festival komorne glazbe

Sedmi MAGfestival u Split dovodi nagrađivane europske i hrvatske komorne sastave i glazbenike

Ovogodišnji MAGfestival donosi pet koncerata vrhunskih komornih sastava iz zemlje i inozemstva. Posjetitelji imaju priliku čuti i mlade glazbenike sa šireg splitskog područja koji tek traže svoju afirmaciju.

Pamela goes Europe!

Projekt udruge Ocean znanja

„Pamela goes Europe!“ spaja mlade, umjetnost te društveni aktivizam

Ujedinivši umjetnost i društveni aktivizam, projekt nastoji poučiti mlade o kulturnom menadžmentu i konceptu društveno angažirane umjetnosti te ih potaknuti na uključivanje u rad svojih lokalnih zajednica. Održat će se od 27. travnja do 6. svibnja.