LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kutak za arhitekturu

Mladi arhitekt želi izgraditi adrenalinski postapokaliptični zabavni park

Novo predavanje u ciklusu "Kutak za arhitekturu" održat će se u četvrtak, 21. travnja. Na brojna pitanja odgovorat će mladi arhitekt Selestrin.

Novo predavanje u ciklusu "Kutak za arhitekturu" održat će se u četvrtak, 21. travnja. Na brojna pitanja odgovorat će mladi arhitekt Selestrin.

U Klubu mladih Split u četvrtak će mladi arhitekt Ante Svarčić Selestrin održati treće predavanje iz ciklusa Kutak za arhitekturu pod naslovom Adrenalin, avantura i arhitektura: Arhitektonsko-urbanističko rješenje postapokaliptičnog zabavnog parka.

Može li se arhitekturom revitalizirati prostor s najvišim stupnjem devastacije? Kako deponij nuklearnog i kemijski opasnog otpada uz pomoć arhitekture pretvoriti u turistički vrlo atraktivan prostor?

Jedno od mogućih rješenja ovog problema je veliki adrenalinski tematski postapokaliptični zabavni park. To bi trebao biti park koji je sastavljen od velikog broja idejnih interpretacija postapokaliptičnog svijeta koje će se ogledavati u arhitekturi njegovih građevina.

Navedenim pitanjima pozabavio se mladi arhitekt Ante Svarčić Selestrin na arhitektonskoj radionici Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu pod mentorstvom profesora Hrvoja Njirića, a rješenja koja je ponudio prezentirat će u u Klubu mladih s početkom u 20 sati.

 

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT