Klub za mlade Zagreb

Mlade Zagrepčane ovoga srpnja očekuju brojne aktivnosti

Klub za mlade Zagreb 1

U sklopu trogodišnjeg programa Kluba za mlade Zagreb, pripremaju se aktivnosti za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena. Donosimo vam srpanjski program.

Klub za mlade Zagreb pripremio je bogat srpanjski program. Na taj je način i ovog mjeseca ispunio svoju svrhu – kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mladih.

Program je sljedeći:

  • Od 8. srpnja započinje Kvizaški petak i održavat će se svakog petka. Ovoga je puta tema film, odnosno Francuski novi val. Pridružite se u Klubu na adresi Ilica 181 od 12 do 14 sati.
  • Svakog ponedjeljka i četvrtka otvorena je čitaonica Kluba za mlade Zagreb u vremenskom periodu od 9 do 15 sati.
  • 7. srpnja održat će se radionica Nenasilnom komunikacijom do win-win pozicije u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje (HUM). Posjetite adresu Avenija Marina Držića 71a u 17:30 sati.
  • 13. srpnja na redu je radionica Popravak bicikla od 18 do 19:30 sati. Događaj će se odviiti u suradnji s obrtom Bicikato na adresi Avenija Marina Držića 71a.
  • 14. srpnja na rasporedu je posjed Tifološkom muzeju.
  • 20. srpnja će se od 12 sati u Ilici održati radionica o zapošljavanju.

Klub za mlade Zagreb trogodišnji je program čiji je nositelj udruga Zamisli, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih. Partner na programu je ISUM, a suradnici su: Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Savez SUMSI.

Komentari na članak

Vezani članci

KMZ svibanj

Klub za mlade Zagreb

O kontracepciji, braku, stereoidima i muzejima

Klub za mlade Zagreb pripremio je bogat program u svibnju. Donosimo vam popis aktivnosti.

Kazaliste

Projekt „Uključi se OPET”

Besplatne radionice Forum teatra za mlade

S ciljem uspostavljanja različitih vrsta društvenih dijaloga Mario Kovač vodit će besplatne radionice Forum teatra namijenjene mladima između 15 i 30 godina.

https://pixabay.com/photos/pencil-ruler-school-creative-3744152/

Besplatna događanja

Bijeg od srpanjskih vrućina uz niz aktivnosti u klimatiziranom Centru za mlade grada Zagreba

Centar za mlade grada Zagreba priredio je niz predavanja i radionica za mjesec srpanj. Obuhvaćaju tematike od informiranja o mobilnosti, preko obuke za timski rad pa sve do mjera aktivne politike zapošljavanja.

druženje u kafiću

Program u listopadu

Još 9 sasvim različitih edukacija u Klubu za mlade

Erasmus Days, Gitarijada, Kreativni petak, Sportski kviz – tek su neke od aktivnosti koje će se ovog listopada, ujedno i posljednjeg mjeseca njihove provedbe, održati u sklopu trogodišnjeg programa Kluba za mlade Zagreb.

Kava

Slobodno vrijeme

Kako provesti ugodnu večer bez ludih izlazaka

Ostao si sam u stanu ili si odlučio provesti vikend sam? Donosimo ti prijedloge kako ovaj vikend iskoristiti do maksimuma.