Klub za mlade Zagreb

Mlade Zagrepčane ovoga srpnja očekuju brojne aktivnosti

Klub za mlade Zagreb 1

U sklopu trogodišnjeg programa Kluba za mlade Zagreb, pripremaju se aktivnosti za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena. Donosimo vam srpanjski program.

Klub za mlade Zagreb pripremio je bogat srpanjski program. Na taj je način i ovog mjeseca ispunio svoju svrhu – kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mladih.

Program je sljedeći:

  • Od 8. srpnja započinje Kvizaški petak i održavat će se svakog petka. Ovoga je puta tema film, odnosno Francuski novi val. Pridružite se u Klubu na adresi Ilica 181 od 12 do 14 sati.
  • Svakog ponedjeljka i četvrtka otvorena je čitaonica Kluba za mlade Zagreb u vremenskom periodu od 9 do 15 sati.
  • 7. srpnja održat će se radionica Nenasilnom komunikacijom do win-win pozicije u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje (HUM). Posjetite adresu Avenija Marina Držića 71a u 17:30 sati.
  • 13. srpnja na redu je radionica Popravak bicikla od 18 do 19:30 sati. Događaj će se odviiti u suradnji s obrtom Bicikato na adresi Avenija Marina Držića 71a.
  • 14. srpnja na rasporedu je posjed Tifološkom muzeju.
  • 20. srpnja će se od 12 sati u Ilici održati radionica o zapošljavanju.

Klub za mlade Zagreb trogodišnji je program čiji je nositelj udruga Zamisli, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih. Partner na programu je ISUM, a suradnici su: Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Savez SUMSI.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub za mlade Zagreb 1

Klub za mlade Zagreb

Lipanjski program za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme

Donosimo vam popis zanimljivih aktivnosti koje je Klub za mlade Zagreb pripremio u lipnju.

KMZ svibanj

Klub za mlade Zagreb

O kontracepciji, braku, stereoidima i muzejima

Klub za mlade Zagreb pripremio je bogat program u svibnju. Donosimo vam popis aktivnosti.

Otvaranje Centra za mlade grada Zagreba

ESF projekt Udruge Zamisli i partnera

Službeno otvoren prvi Centar za mlade grada Zagreba; inicijativu pohvalio ministar Pavić

Učenje stranih jezika kroz jezične škole i konverzacijske tečajeve, jačanje osobnih sposobnosti i stjecanje komunikacijskih, govornih, financijskih i kreativnih vještina na edukativnim radionicama i tribinama, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i razvoju karijere, promoviranje zdravoga načina života, društvenog uključivanja mladih i njegovanja mentalnoga zdravlja – tek su neke od aktivnosti koje očekuju mlade u novootvorenom Centru.

Udruga Zamisli

08. do 12. rujna

Udruga ''Zamisli'' organizira orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom

U Zagrebu se od 08. do 12. rujna 2014. godine održava Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom u organizaciji Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI“.

Potpisana Povelja Centra za mlade grada Zagreba

Projekt Udruge Zamisli

Zagreb dobiva Centar za mlade, produkt ujedinjenja snaga civilnog sektora

Besplatne aktivnosti bogatoga sadržaja, pregršt edukacija, savjetovanja i razgovora mlade očekuje u Centru za mlade grada Zagreba koji će se svečano otvoriti 18. studenog, a koji pokreće Udruga Zamisli s čak 30 partnera.