Izložba u Klubu mladih Split

Miš za pobjednika natjecanja „3,2,1 – Dizajniraj!”, a torta posjetiteljima

321 Dizajniraj!

Otvorenje izložbe radova nastalih na natjecanju u grafičkom dizajnu koje je organizirao Klub mladih Split zakazano je za 23. siječnja u 18 sati. Proglasit će se pobjednik te će mu se dodijeliti nagrada, a pridružiti se mogu svi zainteresirani.

Nakon održanih predavanja i radionica, a zatim i natjecanja iz grafičkog dizajna pod nazivom 3,2,1 – Dizajniraj!, Klub mladih Split organizira i izložbu svih radova polaznika. Sudionici su se natjecali u izradi cjelokupnog vizualnog identiteta, odnosno u izradi logotipa, plakata i drugih materijala, a na otvorenju će se proglasiti pobjednik kojeg očekuje profesionalni miš za računalo. 

Otvorenje je zakazano za utorak, 23. siječnja u 18 sati. Osim proglašenja pobjednika, svi će zainteresirani posjetitelji uživati u prigodnoj torti, piću i grickalicama. Ulaz je slobodan. 

Radovi će biti izloženi u trajanju od dva tjedna. Moguće ih je pogledati u periodu od 23. siječnja do 6. veljače između 14 i 22 sata. Cjelokupni projekt 3,2,1 – Dizajniraj! financirao je Grad Split.

Komentari na članak

Vezani članci

Univerzijada

Veliko natjecanje

Otvorena ljetna Univerzijada u Gwangjuu

Hrvatski predstavnici natjecat će se u gimnastici, judu, veslanju te atletici i taekwondou, a svoje prve nastupe zabilježit će već danas.

Freshhh natjecanje INA

Prijavite se do 7. travnja

Freshhh 2014. prijave na međunarodno natjecanje i dalje traju!

Iskoristite priliku i prijavite se na MOL-ovo međunarodno natjecanje Freshhh 2014. do 7. travnja te se izborite za nagradni fond od 20 000 eura.

Kampusijada 2015

Kampus Borongaj

Kampusijada započela proces prijava natjecatelja: Čak 15 disciplina ove godine

Pravo natjecanja imaju svi studenti grada Zagreba, bez obzira bave li se profesionalno ili amaterski navedenim sportovima.

Šetnja ulicom

Klub mladih Split

Žene koje obogaćuju Split održat će motivacijske govore za "Splitski cvit"

Đordana Barbarić, Maja Fredotović, Bruna Bajić i Milena Mratinić u Klubu mladih Split gostuju na posebnom izdanju motivacijskih govora "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu!"

Natjecanje, najava

Global Challenges Foundation

Nagrada od pet milijuna dolara za bolji model globalne politike

Global Challenges Foundation bavi se rješavanjem problema koji pogađaju globalnu svakidašnjicu. Osnivač ove organizacije nagrađuje pobjednika natjecanja nagradom od pet milijuna dolara za rekonstrukciju postojeće globalne politike. Novi oblik trebao bi biti inovativan, drugačiji i uspješniji od dosadašnjeg.