Izložba u Klubu mladih Split

Miš za pobjednika natjecanja „3,2,1 – Dizajniraj!”, a torta posjetiteljima

321 Dizajniraj!

Otvorenje izložbe radova nastalih na natjecanju u grafičkom dizajnu koje je organizirao Klub mladih Split zakazano je za 23. siječnja u 18 sati. Proglasit će se pobjednik te će mu se dodijeliti nagrada, a pridružiti se mogu svi zainteresirani.

Nakon održanih predavanja i radionica, a zatim i natjecanja iz grafičkog dizajna pod nazivom 3,2,1 – Dizajniraj!, Klub mladih Split organizira i izložbu svih radova polaznika. Sudionici su se natjecali u izradi cjelokupnog vizualnog identiteta, odnosno u izradi logotipa, plakata i drugih materijala, a na otvorenju će se proglasiti pobjednik kojeg očekuje profesionalni miš za računalo. 

Otvorenje je zakazano za utorak, 23. siječnja u 18 sati. Osim proglašenja pobjednika, svi će zainteresirani posjetitelji uživati u prigodnoj torti, piću i grickalicama. Ulaz je slobodan. 

Radovi će biti izloženi u trajanju od dva tjedna. Moguće ih je pogledati u periodu od 23. siječnja do 6. veljače između 14 i 22 sata. Cjelokupni projekt 3,2,1 – Dizajniraj! financirao je Grad Split.

Komentari na članak

Vezani članci

Medicinski fakultet u Splitu

Predavanje na Medicinskom fakultetu

Saznajte jesu li vaši geni kameni ili možete utjecati na njih!

Zašto se razlikuju jednojajčani blizanci, kako se strah naših roditelja prenosi na vas, koliki utjecaj ima prehrana na razvoj, zašto je bitno da vas majka pazi i mazi, što se događa kod zanemarivane djece, kako vi možete utjecati na svoje gene – odgovorit će Anja Ančić.

Foto dani mladih 2017

Manifestacija u Karlovcu

Foto dani mladih prerasli u međunarodni festival

Foto dani mladih i ove će godine obogatiti kulturnu i turističku ponudu grada Karlovca brojnim sadržajima. Osim natjecateljskog i edukativnog dijela programa namijenjenog isključivo sudionicima, ovogodišnje izdanje festivala bit će prepuno sadržaja za Karlovčane i inozemne posjetitelje.

Studentska odbojka

Sveučilišno prvenstvo u odbojci

FER-ovci najbolje igraju odbojku

Odbojkaši Fakulteta elektrotehnike i računalstva osvojili su prvo mjesto u Sveučilišnom prvenstvu. U finalu su svladali ekipu Filozofskog fakulteta s 3:1 u setovima.

Muzička akademija

Koncert u KD „Blagoje Bersa”

Muzička akademija priča priču o Ivani Lang

Ivana Lang samozatajna je glazbenica, samohrana majka, pedagoginja i autorica zadivljujućeg opusa od preko stotinu djela, a upravo će o njoj pričati novi koncert u sklopu ciklusa „Vivat Academia”.

Rašić, Marijanović, Sabol

Europsko natjecanje

Traže se mladi poduzetnici za „PowerUp!", najbolji mogu ostvariti investicije do 150 000 eura

– U protekle tri godine je više od stotinu startupova u 23 zemlje Srednje i Istočne Europe pokazalo interes za sudjelovanjem u ovom natjecanju. Ovo je idealna prilika poduzetnicima za dokazivanje na europskoj sceni. – rekao je Dalibor Marijanović.