LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska Mensa

Mensa provodi testiranja, studenti imaju popust

Svoj IQ možete saznati ako se odazovete na testiranje koje organizira Hrvatska Mensa.

Svoj IQ možete saznati ako se odazovete na testiranje koje organizira Hrvatska Mensa.

Hrvatska Mensa organizira testiranja na temelju kojih možete saznati svoj kvocijent inteligencije. Prvo testiranje na kojem možete sudjelovati održava se u subotu, 9. svibnja, u 11 i u 12 sati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Prijaviti se možete na mjestu održavanja testiranja prije njegovog početka ili na mrežnim stranicama Hrvatske Mense.

Na mjestu testiranja cijena prijave iznosi 150 kuna po osobi. Ako se prijavite online, cijena je 135 kuna, a za učenike i studente 100 kuna. Online prijave za testiranje u Varaždinu traju do 7. svibnja. Testiranju ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina, osobe koje su testirane tijekom tekuće ili prošle godine i članovi Mense. Na testiranje morate donijeti osobnu iskaznicu ili neku drugu službenu ispravu sa slikom. Ako ste se prijavili online i ostvarili popust na temelju statusa učenika ili studenta, trebate ponijeti i ispravu kojom potvrđujete svoj status.

Za ovaj test nisu potrebne pripreme, a sve upute za njegovo rješavanje dobit ćete od psihologa neposredno prije početka testiranja. Rezultati testa šalju se na kućnu adresu pristupnika u roku od mjesec dana nakon rješavanja testa. Hrvatska Mensa također šalje poziv za učlanjenje onim pristupnicima koji su ostvarili dovoljno dobre rezultate.

Osim u Varaždinu, testiranje se organizira 16. svibnja u Sinju te 23. svibnja i 13. lipnja u Zagrebu. Za testiranja koja se odvijaju u prostorijama udruge u Zagrebu potrebno je unaprijed se prijaviti.

Dodatne informacije o postupku prijave i testiranju možete saznati na mrežnim stranicama Hrvatske Mense.

FOTO: FLICKR/ALBERTO G.