LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Summer Jam Croatia

Međunarodni ljetni skup za buduće poduzetnike u Pakoštanima

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

Summer Jam Croatia međunarodni je ljetni skup za buduće poduzetnike koji se održava od 22. do 26. kolovoza 2015. u pakoštanskom Pine Beach Resortu. Konferencija se održava već treću godinu zaredom, i to u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Splitu, studentske udruge AIESEC i start-up-poduzeća fakultetskoga studentskog inkubatora.

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

Ove će godine Summer Jam Croatia okupiti mlade iz različitih zemalja Europe i svijeta – Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Makedonija, Austrija, Njemačka, Španjolska, Poljska, Finska, SAD, Hrvatska – te ugledne, iskusne predavače i mentore koji će voditi program s ciljem razvoja uspješnih poduzetničkih ideja.

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te uz potporu Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Zadarske županije i Grada Splita.

Sam koncept konferencije kreiran je na način da studenti (poduzetnici) u timovima rade na poduzetničkim idejama koje su osmislili. Stvaraju poslovne planove i podižu svoju poslovnu ideju na veću razinu. Mladi poduzetnici time su dobili priliku za umrežavanje te za razradu svojih poduzetničkih ideja kako bi ih na kraju i realizirali. Kroz cijeli proces prate ih mentori, odnosno predstavnici visokoobrazovnih ustanova i institucija povezanih s poduzetništvom te poduzetnici.

Timovi su prethodne godine razrađivali ideje s područja IT-a, turizma, marketinga, umjetnosti i zabave, prehrambene industrije, građevine i uslužnih djelatnosti. Najbolje razrađeni poslovni modeli su nagrađeni.

Kako je prošla sama konferencija te kakva je njezina važnost za realizaciju poslovnih ideja otkrivaju studenti i profesori.

– Summer Jam Croatia sjajna je ideja i jedinstven događaj. Na ovoj su se konferenciji studenti pridružili multikulturalnoj grupi s istim ili sličnim problemima i izazovima koji zahtijevaju kreativnost i timski rad. Ovakvo internacionalno okruženje zasigurno je najbolje za učenje i stjecanje iskustva. – rekao je Rafael Ventura Fernández sa španjolskog sveučilišta Málaga.

Andrey Shtylenko, poduzetnik i investitor, rekao je:

– Summer Jam Croatia 2014. pokazao se kao jedan od boljih ljetnih poslovnih programa. Gdje još možete na jednom mjestu steći iskustvo u poslovnom planiranju u kombinaciji internacionalnog okruženja i lokalnog poduzetništva isprepleteno sa zabavom i rekreacijom uz more. Moje ljeto 2015. već je rezervirano za Summer Jam Croatia 2015.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na mrežnoj stranici ili na Facebook-stranici, a prijaviti se možete na ovom linku.

FOTO: FACEBOOK