LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maskenbal Marijinih obroka

Maskiranjem u heroje postajete heroji

Marijine obroke čeka gotovo 60 milijuna gladne djece. Nahraniti ih možete i vi oblačenjem maske heroja na maskenbalu u klubu Sax!

Marijine obroke čeka gotovo 60 milijuna gladne djece. Nahraniti ih možete i vi oblačenjem maske heroja na maskenbalu u klubu Sax!

Još uvijek ne znate kamo biste na maskenbal i treba vam ideja za masku? Marijini obroci vas pozivaju 28. veljače u Sax!, kultni zagrebački klub. Organizacija priprema događaj pod nazivom We can all be heroes.

Osim dobre glazbe, zabave i pića po promotivnim cijenama, očekuju vas brojne vrijedne nagrade. Za zagrijavanje je zadužen DJ Dadoo, a započinje u 20 sati. Večer se nastavlja uz bend iznenađenja. Sugerirana donacija za ulaz je 10 kuna. Izaberite heroja u kojeg ćete se maskirati i postanite heroj djeci koja čekaju Marijine obroke.

Hrvatska udruga Marijini obroci, osnovana u srpnju 2009., dio je međunarodnog projekta Mary’s Meals koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj se način djeci ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno je 120 kuna dovoljno da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine

Udruga, zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja, trenutno hrani oko 11 000 djece kroz 12 kuhinja u Beninu, Liberiji, Malaviju i  Ekvadoru. No, 59 milijuna gladne djece i dalje čeka. Stoga se zabavite i pomozite onima koji nemaju ništa od onog što vi imate.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: MARIJINI OBROCI