Konferencija na EFZG-u

Marketing Madness: uvid u aktualne trendove u Hrvatskoj i svijetu iz prve ruke

Konferencija "Marketing madness"

Najuspješniji marketinški stručnjaci s ovih područja upoznat će sudionike Marketing Madnessa s influencer marketingom, jednim od najvećih trendova u ovome svijetu, a bit će riječi i o opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i njegove primjene. Njeno će se novo izdanje održati 21. i 22. ožujka s početkom u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a iskustvima najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj je njena održavanja sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica.

Tijekom prvog dana, dinamičnim panel-diskusijama i interaktivnim predavanjima, posjetitelji upoznaju jedan od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga – influencer marketing, dok je drugi dan posvećen opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju. Na kraju svakog dana moći će sudjelovati na radionicama kako bi kroz praktičan rad proširili svoje znanje o navedenim temama.

Ove će godine svoje znanje dijeliti najuspješniji stručnjaci s ovih područja – tako sudionici mogu poslušati predavanja Roberta Petkovića, Martine Gršković, Kiti Ivete, Ive Bolte i brojnih drugih marketingaša. Pridružit će im se i hrvatski influenceri: Jelena Matinović, Marko Medić, Martina Boščić i Maša Zibar.

Budući da je konferencija neprofitnog karaktera, sudjelovanje je besplatno

 

Komentari na članak

Vezani članci

koferi

Znanstveno-stručna konferencija

Preko 200 stručnjaka progovara o iseljavanju stanovništva, raspravi se priključuju i studenti

U svjetlu iznimno aktualnog migracijskog problema konferencija Instituta za migracije i narodnosti progovorit će o temeljnim društvenim pitanjima hrvatskog društva danas.

ESN Hrvatska u Zagrebu

Novo sjedište

Nakon 5 godina ESN Hrvatska ponovno u Zagrebu, splitska podružnica proglašena najboljom

Donosimo vam uvid u atmosferu Nacionalne platforme Erasmus studentske mreže, održane u Zagrebu, na kojoj je nagradu za najbolju podružnicu odnio ESN Split.

Konferencija

Konferencija MZS-a

Znanstvenici iz cijelog svijeta o javno i društveno odgovornoj znanosti na riječkom Kampusu; ulaz slobodan

10. srpnja možete besplatno sudjelovati u konferenciji naziva „Javno i društveno odgovorna znanost”. Gostovat će brojni gosti predavači koji inače predaju na poznatim svjetskim sveučilištima.

Željko Jovanović

KONFERENCIJA „INTERNET I OBRAZOVANJE“

„Moramo biti inovativni i konkurentni.“

Ministar Jovanović sudjelovao je na dvodnevnoj konferenciji „Internet i obrazovanje“ u Ljubljani.

Studenti

Europski Forum Alpbach

700 stipendija za multidisciplinarnu konferenciju EFA u Austriji

Zanimljiv multidisciplinarni susret studenata i mladih s brojnim stručnjacima održat će se od 15. do 31. kolovoza ove godine. Prijave za stipendije zaprimaju se do 30. ožujka.