Konferencija na EFZG-u

Marketing Madness: uvid u aktualne trendove u Hrvatskoj i svijetu iz prve ruke

Konferencija "Marketing madness"

Najuspješniji marketinški stručnjaci s ovih područja upoznat će sudionike Marketing Madnessa s influencer marketingom, jednim od najvećih trendova u ovome svijetu, a bit će riječi i o opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i njegove primjene. Njeno će se novo izdanje održati 21. i 22. ožujka s početkom u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a iskustvima najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj je njena održavanja sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica.

Tijekom prvog dana, dinamičnim panel-diskusijama i interaktivnim predavanjima, posjetitelji upoznaju jedan od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga – influencer marketing, dok je drugi dan posvećen opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju. Na kraju svakog dana moći će sudjelovati na radionicama kako bi kroz praktičan rad proširili svoje znanje o navedenim temama.

Ove će godine svoje znanje dijeliti najuspješniji stručnjaci s ovih područja – tako sudionici mogu poslušati predavanja Roberta Petkovića, Martine Gršković, Kiti Ivete, Ive Bolte i brojnih drugih marketingaša. Pridružit će im se i hrvatski influenceri: Jelena Matinović, Marko Medić, Martina Boščić i Maša Zibar.

Budući da je konferencija neprofitnog karaktera, sudjelovanje je besplatno

 

Komentari na članak

Vezani članci

Tabla 1

Ekonomski fakultet Zagreb

Financijski klub poziva na konferenciju o plavoj ekonomiji

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija na kojoj će studenti upoznati pojam plave ekonomije. Sudjelovat će Mihael Zmajlović, Ina Matijević, Matija Hlebar i druge stručne osobe.

BUS konferencija 2018

Konferencija na EFZG-u

Sport sagledan iz različitih perspektiva na BUS-u

Kakvo je stanje u hrvatskoj košarci, veličina Novaka Đokovića kao osobe, kako sportaši reagiraju na uvjete sponzora – tek su neke od tema koje je obuhvatila druga po redu BUS konferencija.

Isto

Maraton karijera na Hrvatskim studijima

Stručnjakinje progovaraju o influencerstvu i drugim trendovima digitalnog marketinga i PR-a

Drugi Maraton karijera vodi nas do Hrvatskih studija. Studenti će 20. ožujka od 16:00 imati priliku poslušati predavanja Kristine Gotovac i Anamarije Virant o karijeri i iskustvu u PR menadžmentu i digitalnom marketingu.

Konferencija "Kondicijska priprema sportaša"

Međunarodna konferencija

Svjetska sportska elita stiže na Kineziološki fakultet

Donosimo vam listu domaćih i međunarodnih uglednih i stručnih imena iz sportskog svijeta koja će govoriti na šesnaestom izdanju konferencije „Kondicijska priprema sportaša.”

TEDx Rijeka

Kako je Rijeka dobila svoj TEDx?

Dođite na prvu TEDx konferenciju u Rijeci!

Tema prvog TEDx University of Rijeka događaja - „ACT - Many people dream, only few act”.