Konferencija na EFZG-u

Marketing Madness: uvid u aktualne trendove u Hrvatskoj i svijetu iz prve ruke

Konferencija "Marketing madness"

Najuspješniji marketinški stručnjaci s ovih područja upoznat će sudionike Marketing Madnessa s influencer marketingom, jednim od najvećih trendova u ovome svijetu, a bit će riječi i o opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i njegove primjene. Njeno će se novo izdanje održati 21. i 22. ožujka s početkom u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a iskustvima najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj je njena održavanja sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica.

Tijekom prvog dana, dinamičnim panel-diskusijama i interaktivnim predavanjima, posjetitelji upoznaju jedan od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga – influencer marketing, dok je drugi dan posvećen opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju. Na kraju svakog dana moći će sudjelovati na radionicama kako bi kroz praktičan rad proširili svoje znanje o navedenim temama.

Ove će godine svoje znanje dijeliti najuspješniji stručnjaci s ovih područja – tako sudionici mogu poslušati predavanja Roberta Petkovića, Martine Gršković, Kiti Ivete, Ive Bolte i brojnih drugih marketingaša. Pridružit će im se i hrvatski influenceri: Jelena Matinović, Marko Medić, Martina Boščić i Maša Zibar.

Budući da je konferencija neprofitnog karaktera, sudjelovanje je besplatno

 

Komentari na članak

Vezani članci

Eurosender konferencija

Eurosender

U Hrvatskoj predstavljena tvrtka za povoljno slanje pošiljaka

Eurosender, jedan od vodećih europskih rezervacijskih sustava za usluge dostave, stigao je na hrvatsko tržište, a nudit će 70 % niže dostavne tarife u europske zemlje od drugih velikih dostavnih kompanija.

SCool Fest

Edukacijski dio SCool Festa

SD Cvjetno naselje u svibnju postaje obrazovna meka za studente

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu najavljuje trodnevni „festival znanja” u Studentskom domu Cvjetno naselje, koji postaje edukacijsko naselje u sklopu najvećeg studentskog događanja u centru Zagreba – SCool Festa.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Poticanje poduzetništva u Istri

Poduzetništvo kao rješenje krize: završna konferencija

Inkluzivno poduzetništvo znači mladi, stari, muškarci, žene, zaposleni, nezaposleni... Ti!

IZVOR: https://pixabay.com/photos/men-employees-suit-work-greeting-1979261/

Konferencija u Osijeku

Ekonomski fakultet poklanja 20 ulaznica za konferenciju Women in Data Science

Tijekom jedanaest predavanja i panel rasprave predstavit će se najnovija tehnološka i istraživačka dostignuća iz područja podatkovnih znanosti, a EFOS omogućuje studentima besplatne ulaznice.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Međunarodna studentska konferencija

Jezik: uputstva za upotrebu

Pozvani su svi zainteresirani studenti da prijave svoje radove na međunarodnu studentsku konferenciju „Jezik: uputstva za upotrebu” koja će se održati u Puli od 8. do 11. svibnja 2014. godine.