Konferencija na EFZG-u

Marketing Madness: uvid u aktualne trendove u Hrvatskoj i svijetu iz prve ruke

Konferencija "Marketing madness"

Najuspješniji marketinški stručnjaci s ovih područja upoznat će sudionike Marketing Madnessa s influencer marketingom, jednim od najvećih trendova u ovome svijetu, a bit će riječi i o opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i njegove primjene. Njeno će se novo izdanje održati 21. i 22. ožujka s početkom u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a iskustvima najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj je njena održavanja sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica.

Tijekom prvog dana, dinamičnim panel-diskusijama i interaktivnim predavanjima, posjetitelji upoznaju jedan od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga – influencer marketing, dok je drugi dan posvećen opstanku masovnih medija u digitalnom okruženju. Na kraju svakog dana moći će sudjelovati na radionicama kako bi kroz praktičan rad proširili svoje znanje o navedenim temama.

Ove će godine svoje znanje dijeliti najuspješniji stručnjaci s ovih područja – tako sudionici mogu poslušati predavanja Roberta Petkovića, Martine Gršković, Kiti Ivete, Ive Bolte i brojnih drugih marketingaša. Pridružit će im se i hrvatski influenceri: Jelena Matinović, Marko Medić, Martina Boščić i Maša Zibar.

Budući da je konferencija neprofitnog karaktera, sudjelovanje je besplatno

 

Komentari na članak

Vezani članci

World Mobile Congress 2014.

Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Anamarija Virant

Intervju s uspješnom gošćom Maratona karijera

Anamarija Virant objašnjava nepovjerenje prema influencerima unatoč rastu tog tipa marketinga

Na Dan žena odlučili smo se posvetiti ženama u poslovnom svijetu. Razgovarali smo s Anamarijom Virant, PR managericom u Degordianu, o karijeri, gostovanju na Maratonu karijera i izazovima u dobu digitalnog marketinga.

Financijski klub - Student Investitor 2017

Financijski klub

Problematika farmaceutske industrije u SAD-u na ovogodišnjem Student Investitoru

Konferencija Student Investitor održava se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Obradit će se problematika farmaceutske industrije u SAD-u, od makroekonomske perspektive do investicijskih potencijala.

Pavao Pahljina

Učenje stvaranjem

Hrvatski „start-up” STEMI inovativnim paukom robotom postigao uspjeh svjetskih razmjera

STEMI je uspješni hrvatski „start-up” čiji je prvi proizvod prepoznat diljem svijeta. Nudeći nesvakidašnje iskustvo učenja, on potiče inovatora u svakome, a o njegovoj viziji slušat ćemo na konferenciji „Should I Stay or Shoud I Go”.

naslovna

Dani turizma

Studenti potiču akademsko usavršavanje na području turizma

Kako bi potaknuo akademsko usavršavanje na području turizma i marketinga u turizmu, Tourism Lab organizira Dane turizma na EFZG-u. Sudjelovanje je besplatno.