LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam whiskyja

Ljubitelji whiskyja dolaze na svoje ovoga mjeseca

Želite li probati najkvalitetnije whiskyje i saznati nešto o njima? Dođite na Whisky Fair ZG015

Želite li probati najkvalitetnije whiskyje i saznati nešto o njima? Dođite na Whisky Fair ZG015

Za sve ljubitelje whiskyja i one koji to žele postati, 13. i 14. ožujka u Hypo Centru održat će se prvi sajam whiskyja u Hrvatskoj. Sajam će imati široku ponudu whiskyja, ali i uz njega će se moći educirati i saznati razne informacije vezan uz nastanak i proizvodnju whiskyja.

Ovo je prvi takav sajam u Hrvatskoj, a Tea Krpan, direktorica Mozaik Grupe, navodi što ih je navelo da ga ograniziraju:

Vani su whisky sajmovi vrlo posjećeni i popularni, a u Hrvatskoj se još nitko nije odvažio organizirati takav događaj. Nakon što smo proučili i posjetili neke inozemne sajmove, osmislili smo koncept sa sloganom „Jedno piće, tisuće okusa”, koji će ljubitelje i znatiželjnike uvesti u svijet pića u kojem uživa cijeli svijet. Uz mogućnost degustacije, posjetitelji će moći saznati puno informacija o whiskyju, naučiti kako se pije, upoznati različite proizvođače i vrste te uživati u koncertu Belfast Fooda. Uvjereni smo da će sajam koji kombinira zabavu i edukaciju već u prvom izdanju biti priznat i prepoznat i od struke i od istinskih zaljubljenika u ovo vrhunsko piće.

Posjetitelji će, uz kušanje whiskyja, moći poslušati i razna predvanja na sajmu. Predavanja koja nudi sajam su: Mala škola kušanja, Uvodu Whisky, Okrugli stol i Škotski whisky. Uz to, u petak, 13. ožujka, u sklopu sajma održat će se koncert Belfast Fooda.

Dnevne karte možete nabaviti za 50 kuna na ulazu na sajam ili pretprodaji.

Upit za pretprodaju se može poslati na e-mail info@mozaik-grupa.hr, a karta kupljena u pretprodaji može se podići na ulazu uz predočenje osobne iskaznice. Uz svaku dnevnu ulaznicu posjetitelji dobivaju Glencairn whisky čašu, a degustacija je moguća uz kupnju kupona za konzumaciju – 1 kupon vrijedi 10 kuna i vrijedi za svaki štand unutar sajma. Također, posjetitelji malo dubljeg džepa mogu uzeti VIP ulaznicu kojoj je cijena 230 kuna, a ona uključuje rezervaciju stola, dvodnevnu ulaznicu za sajam i koncert, 3 whisky degustacije i konzumaciju whisky menija u restoranu Spoon.

Dođite i isprobajte!

FOTO: FACEBOOK