Događanja u Klubu mladih Split

Ljetni tečaj hrvatskog jezika za strance

Ljetni tečaj hrvatskog jezika

Klub mladih Split organizira Ljetni tečaj hrvatskog za strance koji će se održavati od 20. lipnja do 10. kolovoza. Prijave za sudjelovanje traju do 15. lipnja.

Split je postao pravi multikulturalni grad, mnoštvo mladih ljudi iz cijelog svijeta pronalazi upravo u ovom gradu i njegovoj okolici mjesto za život. No, svi oni nailaze na isti problem – jezične barijere. Osim što je naš hrvatski jezik sam po sebi kompliciran, dalmatinski dijalekt čini ga još težim za učiti.

Upravo zato Klub mladih Split organizira Ljetni tečaj hrvatskog za strance koji će se održavati dva mjeseca, od 20. lipnja do 10. kolovoza 2017. godine Termini su utorkom i četvrtkom od 18 do 20 sati na adresi Ruđera Boškovića 20/II.

Cijena tečaja iznosi 400 kuna mjesečno za zaposlene osobe, odnosno 350 kuna za studente i nezaposlene. Predviđeno je završavanje jednog stupnja jezika tijekom jednog semestra, odnosno tijekom 30 sati (+ 2 gratis) nastave u učionici.

Sudionike očekuje sjajan komunikacijski pristup, profesorica koja je po struci profesor hrvatskoj jezika i pedagog, a koja će, sukladno svojoj profesiji, individualno prilagođavati metodu nastavnog procesa. Prijave se zaprimaju na e-mail adresi klubmladih.split@gmail.com s imenom, prezimenom i kontakt brojem mobitela do 15. lipnja.

Komentari na članak

Vezani članci

Antun Branko Šimić

Državna matura

VIDEO: Udruga iTHEom objavila novi uradak namijenjen maturantima

Bliži se državna matura pa je udruga iTHEom objavila još jedan video kojim maturantima olakšava učenje. Obrađena je poezija A. B. Šimića.

Klub mladih Split - predavanje Psihološki sat

Predavanje „Ženski mozak i ženski poremećaji”

Saznajte kako funkcionira ženski um

Klub mladih Split poziva na drugo predavanje iz ciklusa „Psihološki sat" na kojem možete doznati odgovor na pitanje što žena želi.

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.

https://www.facebook.com/unisporthr/photos/a.669658839736293/2172877892747706/?type=3&theater

Natjecanje u futsalu

Sezona UniSport ZG futsala započinje utakmicom superkupa između EFZG-a i FPZ-a – prijave u tijeku

U tijeku su prijave za novu sezonu natjecanja u futsalu, broj ekipa je ograničen, a natjecanje započinje 10. listopada utakmicom superkupa.

Učenje preko neta

Alternativni načini učenja

Vještine koje možete naučiti pretražujući Internet

Iako smo svi pohađali neke obrazovne ustanove, ponekad se nađemo u situaciji da ne znamo riješiti neki problem iz praktičnog života. Umjesto da u takvim situacijama novac trošiš na skupe majstore, radije postani sam svoj majstor slijedeći upute mnogih mrežnih stranica koje nude korisne savjete za problematičnu situaciju u kojoj se nalaziš.