LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'Zaželi ljubav' na zadarskom Forumu

Lampioni za ljubav na Valentinovo

'Zaželi ljubav' akcija je koja se već treću godinu zaredom održava u Zadru na Valentinovo.

'Zaželi ljubav' akcija je koja se već treću godinu zaredom održava u Zadru na Valentinovo.

'Jednom godišnje društveno je prihvatljivo biti romantik' kažu organizatori akcije 'Zaželi ljubav' koji već treću godinu zaredom održavaju atrakciju puštanja lampiona u Zadru. Svake godine pokazuje se sve veći interes za ovaj događaj. Prve godine pušteno je oko 1400 lampiona, prošle godine oko 2300, a organizatori se nadaju da će ove godine odaziv biti još veći. 

Lampione možete kupiti već sutra na recepciji hostela Forum na Kalelargi, a na samo Valentinovo moguće ih je kupiti od 18 sati na Forumu po cijeni od 20 kuna.  Osim toga, na Forumu će biti štandovi s rukotvorinama prigodne tematike (srca) koje izrađuju dječji vrtići, prodavat će se stakleni križevi koje izrađuje Mijo Tolić, a zaljubljeni će mladići i muževi svojim boljim polovicama moći kupiti i svježe ruže. Prikupljen novac namijenjen je za pomoć osobama s invaliditetom.

Puštanje lampiona najavljeno je u 20 sati, a nakon toga moći ćete uživati uz DJ Domagoja i koncert Black cofee i Martine Thomas te bogatom ponudom hrane, pića, prigodnih slastica i ostalih 'afrodizijačkih' specijaliteta. U slučaju lošeg vremena, događaj se odgađa za tjedan dana, no - bez brige, najavljeno je lijepo i toplo vrijeme.

Zato ugrabite svoje bolje polovice i učinite taj dan zaljubljenih svojim najboljim danom u godini!

FOTO: FLICKR