LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Eko taxi

Lakše i jeftinije do taksija u Zagrebu

Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva.

Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva.

Ususret petom rođendanu zagrebački Eko taxi na tržište izlazi s aplikacijom za naručivanje taksija. Jednostavnoga dizajna i funkcionalnosti, Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva. Koristeći GPS kartu, aplikacija pronalazi najbliže vozilo koje je moguće pratiti na karti kako dolazi na zatraženu adresu u stvarnom vremenu.

Nakon odrađenog prijevoza naplata je automatska i tereti vašu bankovnu karticu koju je potrebno deponirati prilikom registracije čime više ne morate voditi brigu o tome imate li dovoljno gotovine i jeste li ponijeli kartice sa sobom. Osim automatske naplate, prijevoz je i dalje moguće platiti vozaču, nakon dolaska na odredište, gotovinom ili karticom. Zadovoljstvo uslugom prijevoza možete pokazati tako da ocijenite svoju vožnju.

Eko taxi u rujnu svim korisnicima poklanja 20 posto popusta na prvu vožnju koja je naručena preko aplikacije. Preuzimanje Eko taxi aplikacije besplatno je te je za Android sustave moguće na GooglePlayju, a za IOS sustave na Applestoreu. Dodatne informacije potražite na Facebook stranicama Eko taxija.

FOTO: EKO TAXI