LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ryanair u suradnji s Rumbo.es

Kupite povratne aviokarte za Pariz i Dublin od 18€

Ryanair ponovno iznenađuje! Iako je tek početkom veljače na službenim stranicama objavljen cjenik ovosezonskih letova koji počinju krajem ožujka, a traju sve do kraja rujna, u suradnji s brojnim portalima nude i dodatne popuste na već niske cijene.

Ryanair ponovno iznenađuje! Iako je tek početkom veljače na službenim stranicama objavljen cjenik ovosezonskih letova koji počinju krajem ožujka, a traju sve do kraja rujna, u suradnji s brojnim portalima nude i dodatne popuste na već niske cijene.

Ryanair ponovno iznenađuje! Iako je tek početkom veljače na službenim stranicama objavljen cjenik ovosezonskih letova koji počinju krajem ožujka, a traju sve do kraja rujna, u suradnji s brojnim portalima nude i dodatne popuste na već ionako niske cijene.

Svakako bomba informacija je ponuda jednosmjernog leta na relaciji Pisa-Crotone za samo 0,29 eura, a više informacija o jeftinim letovima iz Hrvatske možete pročitati ovdje

Iako Ryanair leti iz četiri hrvatska grada - Zadra, Pule, Rijeke i Osijeka, ova nova ponuda vrijedi samo za letove iz zadarske zračne luke.

Naime, na web stranicama Rumbo.es objavljena je primamljiva ponuda: uz plaćanje American Express karticom, za povratni let Zadar-Pariz-Zadar platit ćete 18 eura, što je 23 eura niže od prvotne cijene. Također, za putovanja na relaciji Zadar-Dublin-Zadar na ovaj način izdvojit ćete 35 eura, ponovno 23 eura manje od cijene na službenim stranicama. 

Sve što trebate napraviti jest što prije otići na navedenu stranicu i unijeti isključivo ove datume u tražilicu, s obzirom da akcijska cijena vrijedi samo za njih:

Zadar-Pariz-Zadar     12.-17.4.2015. 18 €

Zadar-Dublin-Zadar    3.-13.4.2015. 35€

                                10.-13.4.2015. 56€

                                10.-15-4.2015. 56€

                                15.-22.4.2015. 43€

Bitno je napomenuti kako Ryanair, kao i drugi niskotarifni avioprijevoznici, usprkos iznimno prihvatljivim cijenama uvijek imaju niz koraka koje također treba obaviti kako biste zaista putovali po toj cijeni, bez dodatnih naknada i pristojbi.

Između ostalog, Ryanairovo pravilo je online check-in, koji možete obaviti 7 dana prije vašeg putovanja, pa sve do 2 sata prije polijetanja. Check-in se može obaviti na Ryanairovim stranicama, a ukoliko ste zaboravili na taj korak ili za njega jednostavno niste imali vremena, morat ćete platiti izdavanje boarding passa na zračnoj luci. 

U cijenu karte uključen je i jedan komad prtljage, težine do 10 kg dimenzija 55x40x20 cm, kao i jedan komad manje ručne prtljage. 

Još jedna vijest koja će vas zasigurno razveseliti je popust na rezervaciju apartmana putem svjetski poznate stranice Airbnb. Klikom ovdje aktivirate promotivni kod kojim štedite još 22 eura. 

FOTO: FLCKR.COM