LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odletite u neku od europskih metropola po nevjerojatnim cijenama

Krenula Ryanairova rasprodaja proljetnih karata – iz Hrvatske već za 17,99 €!

Uz ranije planiranje i organiziranje vašeg putovanja te svakako što brže hvatanje povoljnih karata, provod iz snova bit će jeftiniji nego što ste ikada mogli i pomisliti.

Uz ranije planiranje i organiziranje vašeg putovanja te svakako što brže hvatanje povoljnih karata, provod iz snova bit će jeftiniji nego što ste ikada mogli i pomisliti.

Sezona objava ekstremno povoljnih letova niskotarifnih aviokompanija je počela. Kao što smo već pisali, sada čak i preko oceana možete letjeti za samo 114 eura. Situacija je još povoljnija za brojne europske letove. Od sada doslovno kada poželite negdje biti, tamo možete poći - po cijeni manjoj od komada odjeće!

Naime, na Ryanairovim stranicama  objavljen je popis najnovijih letova. Poznato je kako već duži niz godina, u doba predsezone i sezone ovom aviokompanijom možete putovati iz hrvatskih gradova Zadra, Pule, Rijeke te Osijeka u brojne europske destinacije, od kojih je najveća pomama za britanskom prijestolnicom. Preciznije, prvi datumi kada možete letjeti jesu oni krajem ožujka 2015, a zaključno s rujnom.

Uz ranije planiranje i organiziranje vašeg putovanja te svakako što brže hvatanje povoljnih karata, provod iz snova bit će jeftiniji nego što ste ikada mogli i pomisliti. Bitno je napomenuti kako je od iznimne važnosti u ovakvim slučajevima detaljno proučavanje Ryanairove stranice i ruta jer mogućnosti povratka novca niti ulaganja žalbe nema. 

Iz Zadra po cijeni od 17,99 eura za jedan smjer možete otputovati u Baden te Dusseldorf. Po cijeni od 19,99 eura možete posjetiti Oslo, Bruxelles te Manchester. Po nešto većim cijenama možete otići u London, Paris te brojne druge destinacije.

Iz Pule u London možete odletjeti za 19,99 eura, a iz Osijeka za 27,99. Jedini trenutno mogući let iz Rijeke je za Stockholm, i to po cijeni od 18,93.

Također, letovi su dostupni i iz mnogobrojnih gradova susjednih nam država, a sve moguće linije možete provjeriti ovdje. 

U cijenu karte uključen je jedan komad prtljage, što je također novost. Naime, prijašnjih godina praksa Ryanaira bila je naplaćivanje prtljage, i to do 15 eura. Napomenimo da karte možete kupiti na prethodno navedenoj Ryanairovoj stranici debitnom karticom bez dodatnih troškova, a kreditnom uz dodatnih nekoliko eura naknade. 

Ipak najzanimljiviju informaciju donosimo na kraju. Vjerovali ili ne, bomba vijest koja je oduševila mnogobrojne ovih dana jest ponuda leta za 0,29 eura na relaciji Pisa-Crotone. Možda smo vam bacili bubicu u uho pa ste se već posvetili planiranju zanimljive kombinacije putovanja do Pise, a zatim i do Crotonea po, čak i za studente, nevjerojatno povoljnim cijenama. 

FOTO: MONTPELLIER.AEROPORT.FR