LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posljednja epizoda u sezoni

Konoplja na Radiju: Retrospektiva godine

U posljednjoj ovosezonskoj epizodi razgovor je usmjeren na događaje koji su obilježili 2014. godinu.

U posljednjoj ovosezonskoj epizodi razgovor je usmjeren na događaje koji su obilježili 2014. godinu.

Nakon 8 mjeseci emitiranja, emisija Konoplja na Radiju došla je do posljednje epizode u svojoj prvoj sezoni.

Od samog početka emitiranja, pa do danas, kroz emisiju je prošlo mnogo stručnih gostiju, od znanstvenika, sveučilišnih profesora, pacijenata, aktivista, političara... A svi oni, pričali su o dobrobitima konoplje.

Iako je ova tema još uvijek tabu, emisija Konoplja na Radiju ipak je imala uspješnu prvu sezonu, te su slušatelji imali prilku čuti puno korisnih informacija i priliku osvojiti jedinstvene konopljine nagrade.

U posljednjoj ovosezonskoj epizodi razgovor je usmjeren na događaje koji su obilježili 2014. godinu. U eteru se razgovora s novinarom i aktivistom Ratkom Martinovićem o dosadašnjim zbivanjima oko kanabisa i Gordanom Masnjakom organizatorom projekta Kronoplja, koji se bavi legalizacijom konoplje u Hrvatskoj.  

U telefonskom javljanju iz Slovenije, predsjednik Slovenskog konopljinog kluba Jaka Bitenc, iz prve ruke ispričat će priču oko nedavne slovenske legalizacije kanabisa, te će se dotaknuti problema s kojima se susreće kao aktivist. U razgovoru s Nikolom Planinićem, uzgajivačem i prerađivačem industrijske konoplje, saznat će se važnost pravilnog deklariranja proizvoda. A za sve slušatelje, postoji mogućnost osvajanja vrijedne nagrade – ulje industrijske konoplje sa Cro Hemp etiketom.

Budite uz Radio Student i ovaj četvrtak 3.7. u 22h te poslušajte posljednju ovosezonsku epizodu emisije Konoplja na Radiju. 

FOTO: RADIO STUDENT