LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Šaroliki ovotjedni program

KMS priprema nova iznenađenja mladim Splićanima

Osmišljavanje volonterske akcije, tribina o mladima i ovisnosti, živa knjižnica, „facepainting” i „party" obilježit će ovaj tjedan Kluba mladih Split.

Osmišljavanje volonterske akcije, tribina o mladima i ovisnosti, živa knjižnica, „facepainting” i „party" obilježit će ovaj tjedan Kluba mladih Split.

Klub mladih Split za ovaj je tjedan pripremio pregršt zanimljivih aktivnosti. Tijekom narednih dana okupit će brojne mlade. 

U utorak, 17. travnja, u 17 sati u svojim prostorima organizira KMS radionicu – osmisli i organiziraj volontersku akciju! u sklopu projekta Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih. Riječ je o ciklusu od tri radionice kroz koje će polaznici imati priliku steći znanje i iskustvo u organizaciji i provedbi volonterskih događaja u timu od 5 osoba. 

Tribina: Mladi i ovisnosti još je jedna u nizu tribina koje organizira Klub mladih Split, ovoga puta s Hrvatskom udrugom Benedikt u sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa. Na istoj sudjeluju doc. dr. sc. Tomislav Franić, Marijana Petrić Maršić i Paško Ugrina, a moderirat će je Nikola Milanović. Zakazana je za srijedu, 18. travnja, u 20 sati.

U četvrtak, 19. travnja, Klub organizira Živu knjižnicu koja djeluje kao i svaka druga knjižnica uz jednu razliku. Ovdje knjige zamjenjuju ljudi. Njena svrha nije samo informiranje, već postavljanje i odgovaranje na pitanja kojima sudionici mogu steći nova znanja. Govornici koji će ispričati svoje inspirativne priče i otkriti kako su svoje nedostatke pretvorili u prednosti su: Toni Konsa, Bernarda Šustić, Mia Šiško i Ela Barišić.

Subota je ovog tjedna rezervirana za zabavu s Klubom mladih Split i klubom Zenta koji se pridružuju inicijativi Ubijmo dosadu i organiziraju radionicu facepaintinga za sve zainteresirane mlade ljude. Započet će u 22 sata pod vodstvom Maje Batinić – licencirane vizažistice i profesionalne facepainterice. Tema su večeri festivalske boje koje svijetle u mraku. Nakon same radionice slijedi party, a prijave su obvezne na poveznici

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT