LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.

Klub mladih Split je udruga mladih i za mlade koju su 2012. godine osnovali bivši voditelji studentskih organizacija splitskog Sveučilišta, a koja je vrlo brzo postala jedna od najaktivnijih u Splitu. S više od stotinu članova koji sudjeluju u različitim aktivnostima teži promjeni u razmišljanju mladih osoba, kao i njihovoj aktivaciji u gradu i okolici. Sada je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom programa.

Ključne teme za koje je Klub zainteresiran su: osnaživanje mladih, njihovo zapošljavanje i socijalna uključivost. Želi biti najistaknutniji zaštitnik prava mladih u društvu, središnje mjesto okupljanja, izvor ideja i aktivnog djelovanja, uzor u demokraciji, neovisnosti, stabilnosti i dosljednosti, najbolja platforma i alat za osobni, društveni i profesionalni aktivizam i razvoj, most među različitim kulturama, subkulturama i grupama mladih te poticajno okruženje za razvoj potencijala.

Voditelj/ica programa je osoba odgovorna za iskustvo korisnika i uspješnost Kluba mladih Split. Kako bi ostvarila svoje ciljeve, u svom radu koristi operativne i organizacijske, ali i vještine vođenja zajednice. Uloga obuhvaća mnoge zanimljive i uzbudljive zadaće poput osmišljavanja jedinstvenih sadržaja i događaja, davanja vlastitog štiha vanjskoj komunikaciji udruge, izgradnje i njegovanja produktivne i kreativne suradnje sa zajednicom te izgradnje baze znanja o lokalnoj zajednici i prilikama.

Prijave moraju sadržavati motivacijsko pismo i CV (jedan PDF dokument u Europass formatu). Pošaljite ih na e-mail adresu klubmladih.split@gmail.com najkasnije do 17. veljače.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT