Natječaj za volontere

Klub mladih Split traži nove mlade snage

Klub mladih Split zapošljava

Raspisan je natječaj za volontere u Klubu mladih Split. Prijaviti se možete za područja organizacije, marketinga, fotografiranja i snimanja, humanitarnog rada te pisanja.

Klub mladih Split otvara novu priliku svim mladim ljudima željnima promjene, stjecanja iskustva, znanja i poznanstava kroz volontiranje. Volontirati se može na pet područja:

  • Organizacija (pomoć u osmišljavanju i organiziranju programa)
  • Marketing (edukacija i izrada promotivnih materijala za aktivnosti)
  • Fotografiranje i/ili snimanje događaja
  • Humanitarni rad (osmišljavanje i organiziranje humanitarnih aktivnosti)
  • Pisanje (pisanje najava, tekstova i izvještaja za medije o događanjima u Klubu, tekstova za internetske stranice i slično)

Volontirajući dobivaš priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, upoznavanje zanimljivih ljudi i ostvarivanje korisnih kontakata. Redovito ćeš biti okružen pozitivnim i vrijednim ljudima te ćeš postajati sve samopouzdaniji i opušteniji u javnim nastupima. Klub mladih Split može postati tvoja platforma da sva svoja znanja i vještine pretočiš u radno iskustvo uz pomoć kojega možeš ostvariti svoju privatnu i profesionalnu budućnost. Imat ćeš priliku ostvariti svoju kreativnost, podijeliti s drugima svoje sanjarske ideje i raditi na tome da ih ostvariš. Počet ćeš primjećivati promjene u sebi i oko sebe, a novi moto postat će ti #budipromjena!

Ako se želiš upustiti u avanturu, prijavi se na slanjem e-maila na adresu valentina@klubmladihsplit.hr do 20. travnja. Potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo u kojem ćeš naglasiti kojem timu ili timovima se želiš pridružiti i zašto.

Komentari na članak

Vezani članci

EXIT proglašen najboljim

Šansa za nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi

„Exit“ i Studentski kulturni centar Novi Sad u potrazi za novim mladim glazbenicima

Ove godine „EXIT“ otvara svoja vrata za najbolje sastave i umjetnike iz cijelog svijeta, koji će nastupiti na pozornicama širom Tvrđave. Bendovi, DJ-evi i kantautori mogu se prijaviti do petka, 4. svibnja.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Zaklada Mikec daje stipendije studentima iz Međimurja

Zaklada Mikec uspješnog poduzetnika dr. Antuna Mikeca osnovana je s ciljem davanja stipendija uspješnim studentima Međimurja. Interes za dobivanje stipendije možete iskazati do 31. kolovoza.

Institut za razvoj obrazovanja

EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Predstavljanje vodeće obrazovne destinacije u Westinu

Treći EducationUSA sajam visokog obrazovanja održat će se 5. travnja u Zagrebu. Zainteresiranima će otkriti prednosti studiranja u SAD-u i načine kako ih iskoristiti.

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.

8. ETNOFILm festival

Međunarodni festival etnografskog filma

Laurent Van Lancker predstavlja vlastitu filmsku praksu u novom izdanju ETNOFILma

Redatelj i antropolog Laurent Van Lancker stiže na osmo izdanje ETNOFILm festivala. U Zavičajnom muzeju Rovinja govorit će o vlastitoj filmskoj praksi i radu SIC-a.