Predavanje za mlade Splićane

Klub mladih Split otkriva kako do posla nakon faksa ako nemate vezu

Predavanje "Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?"

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

Klub mladih Split prvog dana rujna započinje novu sezonu edukativnog, kulturnog i zabavnog programa za mlade. U protekle nepune dvije godine Klub je svojim predavanjima, tribinama, radionicama, tečajevima i izložbama donio pravo osvježenje u provođenje slobodnog vremena mladih koji se školuju, rade i/ili žive u Splitu. Za novu sezonu također pripremaju mnoštvo zanimljivosti, a rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?.

Istoimeno predavanje održat će u Klubu mladih Split (Ruđera Boškovića 20/II) ovog četvrtka, 1. rujna, s početkom u 19 h,  rekla je predsjednica Poduzetničkog centra Solin, gospođa Ivana Ninčević-Lesandrić. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu rada s poduzetnicima početnicima, Ninčević-Lesandrić prikazat će razvojni put jednog poduzetnika, upozoriti na sve moguće probleme na tom putu i prikazati mjere potpore koje mladim poduzetnicima stoje na raspolaganju.

Nakon polusatnog izlaganja, prisutni će imati priliku predavačicu pitati sve što ih zanima, a organizatori se nadaju da će se mladi nakon ove večeri, usprkos brojnim administrativnim barijerama koje im mogu stajati na putu, odvažiti na poduzetničke pothvate. Ulaz je slobodan, a svoj dolazak možete potvrditi na Facebook stranici Kluba mladih Split.

Komentari na članak

Vezani članci

Street art radionica

Info zona

Prijavite se za "street art" radionicu

Polaznicima će biti osiguran sav materijal potreban za izradu šablona, naljepnica i plakata. Učit će o povijesti grafita i "street arta", prebacivanju ideja na papir te o osnovama dizajniranja "street arta".

Markov trg 2

Na današnji dan

Dan grada Zagreba

Dan grada Zagreba obilježava se na blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata, zaštitnice grada. Tim povodom danas se u Zagrebu održavaju brojna zanimljiva (i besplatna) događanja.

Laptop, posao, rad

Sveučilište u Zadru

U Zadru se organizira Dan karijera za studente jezičnih i prevoditeljskih studija

Dan karijera za studente jezičnih i prevoditeljskih studija održat će se 9. travnja na Sveučilištu u Zadru. Ulaz je besplatan i otvoren svima zainteresiranima.

Laptop i naočale

Predavanja i radionice na Tehničkom fakultetu

Computer Society Congress – teme šarolike, a ulaz besplatan

Razvoj videoigara, razvoj ugradbenih sustava u automobilskoj industriji, osnivanje startupa, podvodna robotika, blockchain – neke su od tema koje obrađuje Computer Society Congress. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane.

foto

Rasprava u Europskoj kući

Mladi poduzetnici otkrivaju tajne korištenja novca iz EU fondova

Tijekom događaja pod nazivom Što Europa čini za mene govorit će mladi poduzetnici koji stoje iza tvrtki poput Infobipa, Deloittea, PWC-a, Bruketa&Žinić&Greyja i RASCO-a.